ΣΕΡΡΕΣ.

Για σήμερα στις 3 μ.μ. το μεσημέρι ανανέωσαν το ραντεβού τους ο Πανσερραϊκός και ο Ηρακλής, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι δεν διεξήχθη χτες λόγω του χιονιού που είχε σκεπάσει τον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου των Σερρών. Παρά αυτή την εξέλιξη πάντως δεν έλειψαν τα ευτράπελα, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δημιουργούν επεισόδια, αλλά στο τέλος να ζητούν μετ΄ επιτάσεως από τον διαιτητή Χαραλαμπίδη να προχωρήσει στη διεξαγωγή του αγώνα!

Βεβαίως για να γίνει σήμερα το ματς θα πρέπει αφενός να έχουν κοπάσει τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, αφετέρου η γηπεδούχος ΠΑΕ σε συνεργασία με τη διοίκηση του σταδίου να έχουν καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο από το χιόνι. Στην περίπτωση που δεν γίνει και σήμερα το παιχνίδι, τότε η Σούπερ Λίγκα είναι αυτή η οποία θα ορίσει εκ νέου την ημερομηνία διεξαγωγής του. Και αυτή πρέπει, βάση της κείμενης νομοθεσίας, να είναι εντός 15 ημερών.

Περίπου 500 οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στις χιονισμένες Σέρρες, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Το πρώτο περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως η Αστυνομία γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να διεξαχθεί, ενώ σταμάτησε πέντε πούλμαν και πολλά Ι.Χ. αυτοκίνητα στον Στριμωνικό, έπειτα από αρκετή ώρα επέτρεψε να συνεχίσουν και να φθάσουν μέχρι το γήπεδο. Και σαν να μην έφθανε αυτό, ζήτησε να ανοίξει η θύρα στο πέταλο για να εισέλθουν οι φίλοι του Ηρακλή στις εξέδρες!

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ

Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους και οι οπαδοί του Πανσερραϊκού. Ακολούθησαν επεισόδια μικρής έκτασης, με ύβρεις από την κάθε πλευρά αλλά και χιονοπόλεμο. Στο τέλος, οι οπαδοί Ηρακλή και Πανσερραϊκού φώναζαν στον διαιτητή «δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν γίνει το παιχνίδι», ενώ… ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από το χιόνι και να διεξαχθεί το ματς.

Οι οπαδοί του Ηρακλή κατά την αποχώρησή τους συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις.

Στο φύλλο αγώνα που συντάχθηκε οι δύο αντίπαλοι είχαν παρατάξει τις εξής 11άδες:

Πανσερραϊκός: Κηπουρός, Καλιμάνης, Καλί, Ζουντί, Πιπίνης, Αουρέλιο, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά.

Ηρακλής:Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Φούφουλας, Γκαρσία, Επστάϊν, Κωνσταντίνου, Γιάντσης.