ΛΙΒΑΔΕΙΑ

O Βραζιλιάνος Λεονάρντο ήταν ο παίκτης που «ξελάσπωσε» τον Λεβαδειακό και με τα δύο γκολ που πέτυχε τον οδήγησε στη σπουδαία νίκη (2-0) εις βάρος του Άρη, ενώ ο Μπλάζιτς αναδείχθηκε σε φύλακα άγγελο της εστίας των γηπεδούχων, αφού στο πρώτο μέρος κράτησε όρθια την ομάδα του με πολλές σωτήριες επεμβάσεις που πραγματοποίησε.

Η ομάδα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς πήρε το πολύτιμο τρίποντο και παράλληλα διατήρησε την παράδοση που έχει δημιουργήσει φέτος στο γήπεδό της, με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Λιβαδειάς, λόγω της βροχής, δεν επέτρεψε να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Το βαρύ τερέν επηρέασε περισσότερο τους Θεσσαλονικείς που είναι πιο τεχνική ομάδα και δεν μπόρεσε να αποδώσει αυτό που θα ήθελε ο Ερνάντεθ. Το α΄ ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονομαχία των Θεσσαλονικέων με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, με νικητή τον Μπλάζιτς. Ο τελευταίος με πολλές σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη και με τον Μπασαλά αντί του Πιέτσνιακ, ο Λεβαδειακός βελτιώθηκε στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Άρη την κυκλοφορία της μπάλας και χτύπησε με αντεπιθέσεις. Έτσι πέτυχε δύο τέρματα και θα μπορούσε να έχει ένα ακόμη στο ενεργητικό του, αν ο Ντιμπαλά στο 86΄ δεν έχανε την ισορροπία του κι ενώ ο Σηφάκης ήταν εκτός θέσης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΟΜΤΣΙΛΟ ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ: Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ειδικά για το β΄ ημίχρονο που ήταν το καλύτερο που έχει κάνει εφέτος η ομάδα. Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες μας βοήθησαν και πιστεύω πως έχουν πολλά να προσφέρουν στη συνέχεια. Το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

ΚΙΚΕ ΕΡΝΑΝΤΕΘ: Στο α΄ ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και τις ευκαιρίες. Όμως, μας έλειψε το γκολ. Και από τη στιγμή που δεν σημειώνεις γκολ, ο κίνδυνος να δεχτείς και να γνωρίσεις την ήττα είναι μεγάλος. Στο β΄ ημίχρονο η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έτσι ο αντίπαλός μας πέτυχε το γκολ, στη συνέχεια εμείς προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε, αλλά αντί για την ισοφάριση ήρθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων».