ΒΕΡΟΙΑ Σημειωτόν στη… μιζέρια έκαναν Βέροια και Εργοτέλης, που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη (έχουν από μία σε δέκα αγώνες) και χθες περιορίστηκαν στην ισοπαλία με 1-1.

Οι δύο ομάδες γνώριζαν πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ραντεβού, αφού ο στόχος τους είναι κοινός και αφορά την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα. Η Βέροια άρχισε το ματς με… πρόβλημα, αφού πριν από το σφύριγμα για τη σέντρα ο τερματοφύλακας Τέρολ δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην προθέρμανση. Από τις προηγούμενες ημέρες είχε πρόβλημα ο Τέρολ, αλλά τελικά δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού διαπιστώθηκε ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. Τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Αποστολίδης και στον πάγκο βρέθηκε (από την εξέδρα) ο Κοτταρίδης.

Η Βέροια κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ, αφού ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο 15΄ ο Μελισσάς δέχθηκε την πάσα από τον Μιλάντιν και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της περιοχής (0-1). Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν για πολλή ώρα, αφού τρία λεπτά αργότερα δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 18΄ από την πάσα του Ράνιτς, ο Κόλτζος με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Δασκαλάκη (1-1).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Εργοτέλης προσπάθησε να αιφνιδιάσει και πάλι, αλλά αυτή την φορά ο Αποστολίδης επέδειξε άριστα ανακλαστικά. Στο 58΄ ο Μπούντιμιρ έφυγε στην κόντρα υπό την παρακολούθηση του Γκουανταλούπε, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Ο Ντόστανιτς προσπάθησε να φρεσκάρει την επίθεση της ομάδας του με τη χρησιμοποίηση των Μπικόφσκι και Τσιμπλίδη, αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έχανε τις ευκαιρίες. Στο 75΄ από την κεφαλιά του Κορδονούρη, ο Αποστολίδης απέκρουσε, ο αμυντικός του Εργοτέλη έστειλε νέα κεφαλιά και ο Κόλτζος έδιωξε την μπάλα πριν από τη γραμμή.

Στο 87΄ η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε με το πόδι το κοντινό σουτ του Τσιμπλίδη.

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, γιατί το παιχνίδι έγινε δύσκολο για εμάς όταν προγήθηκε ο αντίπαλος, έχω εντοπίσει τα κενά και θα χρειαστούμε ενίσχυση από τρεις- τέσσερις παίκτες στις μεταγραφές του Ιανουαρίου» τόνισε ο Ράτκο Ντόστανιτς, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου υπογράμμισε: «Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του Εργοτέλη, η ομάδα μου αδικείται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, τόσο εμείς όσο και η Βέροια δεν παίζουμε αντιποδόσφαιρο και σύντομα θα πάρουμε αποτελέσματα».