Το στοίχημα του κόσμου θέλει να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αφού ώς τώρα (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ταουγκρές) το ΣΕΦ δεν θυμίζει την καυτή έδρα του παρελθόντος.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη (την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μπει σιγά σιγά σε προπονήσεις) θα είναι η μεγάλη ατραξιόν για το κοινό, που σε συνδυασμό με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Πρόκομ μπορεί να ξαναζεσταθεί.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί και δεν ενθουσιάζονται εύκολα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κόντρα στην Πρόκομ οι 6.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» άρχισαν να συμμετέχουν στο σόου της ομάδας τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο «Σόφο» συνεχίζει την προσπάθεια (μεγάλη δουλειά έχει κάνει σε αυτόν τον τομέα ο Αργύρης Καμπούρης, που τον έχει ρίξει και στο φιλότιμο) και μετρά αντίστροφα τον χρόνο.

Νωρίτερα πάντως από τον γίγαντα του Ολυμπιακού επέστρεψαν δύο άλλοι γίγαντες. Οι Τσακαλίδης και Μαυροκεφαλίδης έκαναν χθες ατομική προπόνηση και ο πρώτος θα επιχειρήσει να ακολουθήσει σήμερα κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

●●●Καταπληκτική εμφάνιση από τον Κώστα Κουφό με τη φανέλα του Οχάιο Στέιτ. Ο διεθνής σέντερ είχε 24 πόντους (8/14δίπ., 2/3τρ.), εννέα ριμπάουντ και δύο κοψίματα, στη νίκη του πανεπιστημίου του επί του Σίρακιουζ (79-65) στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.

Η Ολύμπια Λάρισας συμφώνησε με τον 28χρονο Βούλγαρο Ντιμίτρι Αγγέλοφ (2,02 μ.) ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λάκσα.

ΘΡΗΝΟΣ

Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ από τον θάνατο, σε τροχαίο στην παραλιακή, του 24χρονου αθλητή της Εστίας Φιλίας Κώστα Μπούμπουλη.