Την πρώτη προπόνησή του με τον ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει σήμερα το μεσημέρι (3.30 μ.μ.) ο Γιώργος Παράσχος. Ο 55χρονος τεχνικός θα πέσει αμέσως στα… βαθιά, αρχίζοντας την προετοιμασία της νέας του ομάδας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε μια πρώτη συζήτηση με τον Παύλο Αδάμο κατά την οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση στον ΟΦΗ και τα άμεσα αγωνιστικά προβλήματα. Οι Λεοζίνιο, Σφακιανάκης, Κουνενάκης και Σίμιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του νέου προπονητή, όχι όμως και οι Κασμερίδης και Πέερσμαν που έχουν τεθεί νοκ-άουτ. Ο τελευταίος μετά την επέμβαση που έκανε στους προσαγωγούς νιώθει πολύ καλύτερα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αρχίσει πρόγραμμα προπόνησης, είναι όμως πολύ δύσκολο να βρίσκεται σε ετοιμότητα για το κυριακάτικο παιχνίδι. Μαζί με τον Γιώργο Παράσχο, στο Ηράκλειο αναμένεται και ο συνεργάτης του γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής. Οι ρόλοι και η λειτουργία του τεχνικού τιμ θα καθοριστούν από τον νέο προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος από αύριο πιάνει και τυπικά δουλειά.

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Με δυο γκολ του Ζοζέφ Νουαφόρ ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής στη φιλική… μάχη της Κρήτης, επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη στο βοηθητικό του Παγκρήτιου Σταδίου. Το παιχνίδι έγινε με δυνατό άνεμο, αλλά οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι σήμερα και να δοκιμάσουν κάποια σχήματα. Στα 5΄ και 22΄ ο Νουαφόρ σκόραρε για λογαριασμό του ΟΦΗ, ενώ στο 15΄ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Εργοτέλης με τον Νατσέφσκι.

«Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση ως ομάδα, δεν τα παρατάμε όμως και συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Πιστεύω ότι με την έλευση του Γιώργου Παράσχου η ομάδα θα έχει καλύτερες μέρες» τόνισε ο Παύλος Αδάμος, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου υπογράμμισε: «Ελπίζω να γίνονται συχνά τέτοια παιχνίδια γιατί βελτιωνόμαστε και οι δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα με τέλεια συμπεριφορά από τους ποδοσφαιριστές».

Στον αγωνιστικό τομέα για τον Εργοτέλη, την τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ζολτ Πότζα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, στο κρίσιμο παιχνίδι με την Τρίπολη. Πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο Λάμπρος Κεφαλούκος που υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στην Τούμπα, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου περιμένει παράλληλα να δει σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει ο Αλτίν Χατζί από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας.