Επισκέψεις από τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή αλλά και από τους συνοδικούς μητροπολίτες δέχτηκε χθες στο σπίτι του στο Π. Ψυχικό ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, μία ημέρα μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη λόγω της επιδείνωσης της υγείας του.

Ο Πρωθυπουργός έμεινε για περίπου μισή ώρα στην αρχιεπισκοπική κατοικία και ενημερώθηκε από τον ίδιο τον κ. Χριστόδουλο για την κατάσταση της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία συνάντηση του κ. Καραμανλή με τον Αρχιεπίσκοπο ήταν στις 17 Αυγούστου, μία ημέρα πριν αναχωρήσει για το Μαϊάμι.

Νωρίτερα το μεσημέρι είχε προηγηθεί η επίσκεψη των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στον Αρχιεπίσκοπο. Ο κ. Χριστόδουλος συζήτησε για περίπου ένα τέταρτο με τους μητροπολίτες και τους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους είπε ότι τα φάρμακα που παίρνει για τη θεραπεία του έχουν κάποιες αντιδράσεις και παρενέργειες και αυτός ήταν ο λόγος που μεταφέρθηκε προχθές στο Αρεταίειο για εξετάσεις. Ο Αρχιεπίσκοπος τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους ενώ ενημερώθηκε και για θέματα της Συνόδου.