Πολλή συζήτηση, αλλά τελικά, καμιά απόφαση. Άλλωστε, στο χθεσινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ δεν πήγαν σχεδόν οι μισές ΚΑΕ της Α1. Ούτε καν ο εκπρόσωπος της Ολύμπια Λάρισας, η οποία άνοιξε κόντρα με τον πρόεδρο της Λίγκας, Βασίλη Οικονομίδη, μετά το επεισόδιο του τελευταίου με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το θέμα της (χθεσινής) καταγγελίας της ΑΕΚ κατά του Πανιωνίου, με αφορμή την απαγόρευση εισόδου των οπαδών της στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ελληνικό, φαίνεται πως έληξε. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Μάρκος Λαγός συζήτησε και «τα βρήκε» με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό. Κι αυτό, αφού όπως είπε ο κ. Λαγός «υπάρχει καλή διάθεση».

Στην καταγγελία Νο 2 (Ολυμπιακός), η οποία αφορούσε το βίντεο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, απάντησε ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος «Ζητούμε συγνώμη, δεν το γνωρίζαμε».

●●● Στο μεταξύ οι εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ συνεχίζονται. Μετά τον προπονητή Ηλία Καντζούρη, λύθηκε και η συνεργασία με τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Καπούρο, ο οποίος εργαζόταν στην ΑΕΚ τα τελευταία δώδεκα χρόνια!