Στα χαρακώματα βρίσκονται οι Τάκης Λεμονής και Ίλια Ίβιτς. Οι σχέσεις τους ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και ο διευθύνων σύμβουλος Πέτρος Κόκκαλης σε ρόλο πυροσβέστη είχε χθες ιδιαίτερη συνομιλία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Ο Π. Κόκκαλης θέλει να προλάβει τα χειρότερα και σήμερα θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει εκ νέου με τους Τάκη Λεμονή και Ίλια Ίβιτς.

Ο «ερυθρόλευκος» προπονητής είναι ενοχλημένος από την τελευταία τοποθέτηση

ΑΙΧΜΕΣ

Η χθεσινή ομιλία του 47χρονου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές είχε αποδέκτη τον τεχνικό διευθυντή! Δεν αποκλείεται ο Σωκράτης Κόκκαλης να κάνει δυναμική παρέμβαση

του τεχνικού διευθυντή μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα Τρίπολης και έλεγε ότι δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να έχει σημειώσει δύο γκολ από τα… αποδυτήρια! Ο προπονητής των πρωταθλητών θέλει να κλείσει αυτή η πληγή («καρφώματα» του Ίβιτς έπειτα από αποτυχημένα αποτελέσματα) και μάλιστα η χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές είχε αποδέκτη τον τεχνικό διευθυντή! Ενήμερος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος θέλει να σταματήσουν τα «φίλια πυρά» και να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τη διάκριση στην Ευρώπη. Δεν αποκλείεται ο κ. Κόκκαλης να κάνει δυναμική παρέμβαση.

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Ο Λεμονής στην ομιλία του υπογράμμισε στους «ερυθρόλευκους»: «Σίγουρα έπειτα από μια τέτοια ήττα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι και κατά κάποιον τρόπο προβληματισμένοι, ιδιαίτερα για το κομμάτι που αφορά τον τρόπο αντίδρασης μετά το γκολ που δεχτήκαμε από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δείξαμε ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σοβαροί ή ότι επιλέγουμε αγώνες. Έχουμε ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και όπως είδατε έπειτα από κάποιες νίκες ή πολύ καλές εμφανίσεις, το μόνο που έλεγα ήταν ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Οι τριγμοί που ρωτήθηκα στη συνέντευξη Τύπου αν μπορούν να φέρουν αναστάτωση στην ομάδα, είναι κάτι που στον Ολυμπιακό είναι σύνηθες φαινόμενο και γνωρίζω πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού μπορεί να είναι μόνο ο ίδιος του ο εαυτός. Αν κατορθώσουμε να είμαστε ενωμένοι όλοι στον Ολυμπιακό, μόνο τότε θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας γι΄ αυτή την ομάδα».

Ο Ίβιτς είπε ότι «θα πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί θα χάσουμε το τρένο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η ομάδα θα πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο και το σκορ να είναι 2-0». Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός διευθυντής ανέβαλε τα τετ-α-τετ με πρωτοκλασάτα ονόματα, κάτι που αναμένεται να κάνει ο Πέτρος Κόκκαλης την ερχόμενη εβδομάδα. Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού θέλει τα αστέρια της ομάδας να λάμπουν όχι μόνο στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε αυτά του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις. Οι Άντζας, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντομί ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Σέζαρ συνέχισε τη θεραπεία υπό την επίβλεψη του Θόδωρου Μπαλίδη. Ο Ματσούκας έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ακολούθησε και μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Ο Μάρκο Νε υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία δεξιού γόνατος, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ερεθισμός σε έναν από τους συνδέσμους του γόνατος, ο οποίος οφείλεται σε παλαιά κάκωση. Ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει θεραπεία, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει και πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Γκαλέτι (έχει πάρει άδεια).

●●● Επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού- Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λούα Λούα, Κωνσταντίνου, Άντζας, Τοροσίδης, Πάντος- εκλήθησαν να λάβουν μέρος στο φιλικό που δίνουν οι φίλοι του Ζιντάν με τους φίλους του Ρονάλντο. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκλήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνεται για πέμπτη φορά και θα διεξαχθεί στο στάδιο Ροζαλέδα στη Μάλαγα της Ισπανίας στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, μεταξύ των φίλων του Ρονάλντο και φίλων του Ζιντάν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που προσκλήθηκαν να αγωνιστούν στο παιχνίδι κατά της φτώχειας είναι οι Πάντος, Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λούα Λούα, Κωνσταντίνου, Άντζας και Τοροσίδης».

«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια


Τα 5.360 εισιτήρια που παρέλαβε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Λάτσιο στη Ρώμη (28 του μήνα)

εξαντλήθηκαν σε χρόνο- ρεκόρ! Η ζήτηση για την αναμέτρηση στο Ολύμπικο ήταν τεράστια και ο Ολυμπιακός με χθεσινή ανακοίνωση ενημερώνει τους φιλάθλους οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν μεμονωμένα στη Ρώμη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Λάτσιο ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ο Λεμονής που ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στο Μιλάνο (αναβλήθηκε η συνάντηση ΊντερΛάτσιο) υποστήριξε ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη και ότι οι Ιταλοί φοβούνται τη συνέχιση των επεισοδίων.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ανοιχτή γραμμή με τη Λάτσιο με στόχο την αποφυγή επεισοδίων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» θα ταξιδέψουν στη Ρώμη την ερχόμενη εβδομάδα για να συναντηθούν με την Αστυνομία. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την ασφαλή παραμονή των φιλάθλων του στη Ρώμη, ενώ θα έρθει σε συνεννόηση και με την ΟΥΕΦΑ.

Κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της πειραϊκής εταιρείας έλεγε χθες ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για να γίνει το παιχνίδι με τη Λάτσιο κεκλεισμένων των θυρών.