Από τις πιο σύγχρονες και συνάμα πιο προσιτές προτάσεις στην κατηγορία των pick-up. Τo L200 σε κερδίζει με την ποιότητα κύλισης, την άνεση που προσφέρει ακόμη και στις λάσπες ενώ η καμπίνα είναι ευρύχωρη και πολύ σύγχρονη. Το ταμπλό του αυτοκινήτου εντυπωσιάζει με τη σχεδίασή του, είναι πάντως αρκούντως εργονομικό, ενώ λεπτομέρειες όπως η τοποθέτηση των τριών έξτρα οργάνων στην κορυφή του ταμπλό κάνουν τη διαφορά. Η νέα έκδοση Safari είναι εφοδιασμένη με ένα νέο κιτ αύξησης της ιπποδύναμης, με αποτέλεσμα η ισχύς να ανεβαίνει από τους 136 ίππους στους 167. Το νέο σύστημα τετρακίνησης είναι δανεισμένο από το άλλο τετρακίνητο όχημα της Μitsubishi, το Ρajero. Ο βοηθητικός επιλογέας υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων προσφέρει τρεις θέσεις: την Η4 για νορμάλ οδήγηση, την L4 για να ενεργοποιηθούν οι κοντές σχέσεις και την Η2.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ – ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

2,5 λίτρων με 167 ίππους, τελική ταχύτητα 182χλμ./ώρα, επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 11,7΄΄, κατανάλωση 9λτ/100χλμ. Υπάρχουν και εκδόσεις 2,5 λτ με ισχύ 136 ίππους.

ΤΙΜΗ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η βασική έκδοση αρχίζει από τα 20.240

ευρώ. Υπάρχει και η έκδοση Safari, η οποία προσφέρει σύστημα ενεργητικής ευστάθειας και ελέγχου πρόσφυσης, ΑΒS με ΕΒD, αερόσακο οδηγού- συνοδηγού κ.ά., αλουμινένια μπουλ- μπαρ, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς ομίχλης, κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, στερεοφωνικό σύστημα με ΜΡ3. Η έκδοση Safari κοστίζει 26.990 ευρώ.