Επεισόδια στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης πριν από την έναρξη του αγώνα Πανιωνίου- Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα πόλο της Α1. Γύρω στα δέκα άτομα με κράνη επιτέθηκαν στην περιοχή του πάρκινγκ, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα ακόμα και μικρών παιδιών, τα οποία έκαναν προπόνηση στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου. Η επέμβαση της αστυνομικής δύναμης καθυστέρησε (ήταν μέσα στο κολυμβητήριο) και τελικά έγινε μία σύλληψη, αλλά από ανθρώπους του Πανιωνίου (παραδόθηκε στους αστυνομικούς). Ζημιές έχει ακόμα και το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή Νέας Σμύρνης Θ. Λουλά. Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 9-6 παίζοντας καλή άμυνα στο β΄ μέρος, ενώ ο Πανιώνιος είχε χάσει με τρεις ποινές τούς Θωμάκο και Αναστασιάδη. Πανιώνιος: Θωμάκος 2, Παπαδόγκωνας, Μουρίκης, Γκέργκελι, Μπουρνάζος. Ολυμπιακός: Ντόσκας 3, Θεοδωρόπουλος 2, Σάντα, Χατζηθεοδώρου, Χρ. Αφρουδάκης, Γ. Αφρουδάκης.

Στα άλλα ματς: Ο Εθνικός καθάρισε στο τέλος το ματς με τον ΠΑΟΚ (8-5) με πρωταγωνιστή τον Βλοντάκη (3 γκολ). Ο Παναθηναϊκός νίκησε 10-8 το Παλαιό Φάληρο (Τσόκας 3-Μητρόπουλος 3) ενώ η Γλυφάδα με γκολ του Γούνα δύο λεπτά πριν από το τέλος νίκησε 6-5 τον Ν.Ο. Χίου.

Πρώτη νίκη για τον Ν.Ο. Χανίων, ο οποίος επικράτησε 10-5 της Ν.Ε. Πάτρας, ενώ η Βουλιαγμένη ποέρασε εύκολα από την Κέρκυρα (12-6).