«Γκράντ(ι)ε» νίκη για τον Πανελλήνιο που πέρασε «αέρας» και από τη Ρόδο (90-77) κόντρα στον Κολοσσό συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με άλλες δύο ομάδες.

Η ομάδα της Κυψέλης είχε σε μεγάλα κέφια τον Αντονι Γκράντι, που έκανε πράγματα και θάματα, με αποτέλεσμα να οδηγήσει τον Πανελλήνιο στην 3η συνεχόμενη νίκη του.

«Πάμε για κάτι μεγάλο εφέτος, αν και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και αυτό ισχύει και για μας, που έχουμε τρεις νίκες αλλά και για τον Κολοσσό Ρόδου που έχει χάσει στα πρώτα τρία παιχνίδια και δεν θα πρέπει να απογοητεύεται. Το έχω ζήσει καλά στο πετσί μου, τόσο στο Ηράκλειο όσο και στον Μακεδονικό», τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

«Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, όμως δεν μπορώ να κρίνω σήμερα την ομάδα, με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είχα πει πάντως, ακόμα και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ότι ο Πανελλήνιος θα είναι η έκπληξη εφέτος», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με τους γηπεδούχους (προηγήθηκαν 49-48 στις αρχές του 2ου ημιχρόνου) να έχουν παράπονα από τη διαιτησία στο φινάλε. Ο Λάζαρος Βορεάδης πάντως διέκοψε για πέντε λεπτά το παιχνίδι, όταν οπαδοί του Κολοσσού αντέδρασαν έντονα σε τεχνική ποινή που χρεώθηκε για θέατρο στον Ασημακόπουλο.