Πρώτη καλή ευκαιρία για «διπλό» στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας έχει απόψε (21.30, Supersport-1) ο Άρης με αντίπαλο τη σκληρή Λε Μαν.

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν πλήρεις κι ο Γκόρντον Χέρμπερτ ελπίζει ότι ο Ρέισον Τέρι θα επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του κόντρα στη Μάλαγα.

Η Λε Μαν είναι τυπική γαλλική ομάδα με αθλητικά προσόντα και παίκτες που πηδούν για επιθετικό ριμπάουντ.

Απόψε αναμένεται να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, σε αντίθεση με τον αργό ρυθμό που παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, με αποτέλεσμα να λυγίσουν (74-71) στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ζητούμενο στον σχεδιασμό του Γκόρντον Χέρμπερτ είναι το μαρκάρισμα του Νικολά Μπατούμ (19 χρ., 2,03 μ.). Τo «δυάρι» (και αστέρι) της Λε Μαν, που έχει προοπτική για το ΝΒΑ, δημιουργεί πολλές φάσεις με μπασίματα. Αν δεν βρει χώρο για λέι απ (ή κάρφωμα), έχει εναλλακτική λύση ασίστ στον Σαμ Κλάνσι (10,2 ριμ. μέσον όρο στο γαλλικό πρωτάθλημα).

●●●Τη λύση που προσφέρει ο νέος νόμος για ρύθμιση των χρεών Ανωνύμων Αθλητικών Εταιρειών και συλλόγων εκμεταλλεύθηκε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ρύθμισε χθες νέα χρέη προς το Δημόσιο και θα αποπληρώσει σε 120 δόσεις των 2.932

ευρώ.