Επιστροφή στις νίκες ύστερα από ενάμιση μήνα με το εντυπωσιακό 3-0 εις βάρος του Αιγάλεω έκανε χθες η Κέρκυρα, η οποία με τους 3 βαθμούς έφθασε τους 24 στον βαθμολογικό πίνακα «σκαρφαλώνοντας» στη 10η θέση. Όσον αφορά το Αιγάλεω μπαίνει σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι είχαν να γευθούν τη χαρά της νίκης από τις 17 Δεκεμβρίου, στο 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη νίκη στον δεύτερο γύρο ήρθε φυσιολογικά και δίκαια, αφού το Αιγάλεω ήταν κατά γενική ομολογία το χειρότερο σύνολο που πέρασε από την Κέρκυρα. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 90΄ του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφθασαν μόλις μία φορά με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων: στο 40΄, όταν το σουτ του Κουμόρτζι απέκρουσε ο Σιντιμπέ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας.

Το παιχνίδι, με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο και των δύο ημιχρόνων, ήταν ένας συνεχής μονόλογος των γηπεδούχων.

Ο Γκουστάβο με χτύπημα φάουλ στο 26΄, ο Σίκοφ με πλασέ στο 69΄ και ο Ντα Σίλβα έπειτα από άψογο συνδυασμό των Φλαβίνιο και Φότι στο 90΄ ήταν οι σκόρερ της Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 22΄ σε σπρώξιμο του Ποπόφ στον Σίκοφ μέσα στην περιοχή. Η Κέρκυρα με το 3-0 απέκτησε πλεονέκτημα έναντι του Αιγάλεω σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων στη λήξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του «Σίτι» είχε νικήσει με 2-1στον πρώτο γύρο.

«Για να έχει σημασία η νίκη μας πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μη σταθούμε σ΄ αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι μακρύς», τόνισε ο τεχνικός της Κέρκυρας Μπάμπης Τεννές.

Ο Γιώργος Χατζάρας, εμφανώς απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, είπε: «Χάσαμε δίκαια. Πλέον είμαστε σε δύσκολη θέση».