Ποινικές ευθύνες εις βάρος των επικεφαλής της ΕΠΟ, για τη διακοπή λειτουργίας του αθλητικού δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη, ζήτησαν να επιρριφθούν από τον εισαγγελέα, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Χθες, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Γαρούφας υποστήριξε ότι η ενέργεια των παραγόντων της Ομοσπονδίας είναι παράνομη.

Το έγγραφο στάλθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βασίλη Φλωρίδη και σ΄ αυτό αναφέρεται ότι ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός χαρακτήρισε παράνομη την αναστολή λειτουργίας του αθλητικού δικαστηρίου από την ΕΠΟ. Ο Δικηγορικός Σύλλογος ζήτησε από τον εισαγγελέα να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την τυχόν διάπραξη αδικημάτων από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Το αθλητικό δικαστήριο λειτούργησε για πρώτη φορά από τον περσινό Φεβρουάριο μέχρι και το καλοκαίρι, όταν αποφασίστηκε η αναστολή.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ