ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στον ΠΑΟΚ έψαχναν την καλύτερη δυνατή χρονική περίοδο για να αντικαταστήσουν τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς και τη βρήκανε μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πριν από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Τη θέση του αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Παράσχος, που θα παρουσιαστεί από τον Κούλη Αποστολίδη στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός πήγε χθες το πρωί στα γραφεία της Τούμπας και συζήτησε με το Δ.Σ. τής ΠΑΕ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Στη συνέχεια πήγε στο γήπεδο σαν να μη συμβαίνει τίποτε, προπόνησε κανονικά τους παίκτες και τους μίλησε και για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Βεζυρτζής και οι συνεργάτες του είχαν έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Παράσχο και συζητούσαν μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα. Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο Βούκοτιτς ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και ανακοινώθηκε επίσημα η λύση συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή, καθώς και η πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Το συνολικό ποσό που θα εισπράξει ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι 280.000 ευρώ: 40.000 θα πάρει για το διάστημα μέχρι το καλοκαίρι και 240.000 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ

Ο Χαραλαμπίδης είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που φεύγει οικειοθελώς από την Τούμπα. Ενημέρωσε χθες τον Νίκο Βεζυρτζή ότι θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ως αιτιολογία της απόφασής του αυτής ήταν ότι δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα, καθώς και το ότι είναι απλήρωτος εδώ και αρκετό καιρό. Βέβαια, για να δεχθεί ο ΠΑΟΚ να τον αφήσει να φύγει, θα πρέπει να δεχθεί και εκείνος να χαρίσει τα χρήματα που του οφείλονται, ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά. Για την ακρίβεια, του οφείλονται 85.000 ευρώ. Ο Μέγκαχεντ χθες ενημέρωσε και εκείνος τον Νίκο Βεζυρτζή ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και έφερε μάλιστα και μια πρόταση από την Αλ Σαμπάχ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ για να αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον Αιγύπτιο αμυντικό του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του «Δικέφαλου» βλέπει με ιδιαίτερα θετικό μάτι την εξέλιξη αυτή, όμως θέλει να βάλει ρήτρα στη συμφωνία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία θα αναφέρεται το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει το καλοκαίρι, αν θελήσει να αποκτήσει με μεταγραφή τον Μέγκαχεντ.

Η αποδέσμευση του Παντελή Καφέ από τον Ολυμπιακό, σήμανε συναγερμό στα γραφεία του ΠΑΟΚ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει πρόταση στον Βεροιώτη μέσο.