Η ώρα της εθνικής ομάδας πόλο πλησιάζει. Σήμερα και αύριο διεξάγονται τα ματς της 16ης αγωνιστικής της Α1, και από την προσεχή Δευτέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάντρο Καμπάνια, περιμένει τους διεθνείς για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Μελβούρνης (16/3-1/4).

Ο Ιταλός τεχνικός θα ανακοινώσει αυτές τις ημέρες τους παίκτες που θα καλέσει για προετοιμασία και το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε τέσσερα τουρνουά: Στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας (15-18/2 με Κροατία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, στο «Σαμαρτζίδης Καπ» στον Πειραιά (23-25/2, με Σερβία, Ρωσία, Ισπανία), στην πόλη Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας (2-4/3 με Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία). Η αναχώρηση για την Αυστραλία είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαρτίου και πριν από την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί συμμετοχή και σε τουρνουά στο Περθ, με αντιπάλους Αυστραλία και Ισπανία.

Για την Α1 λοιπόν ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο (19.00) τη Βουλιαγμένη. Τα υπόλοιπα ματς διεξάγονται αύριο.