ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΗρακλής απέκτησε χθες τον Μίρνε Σίσιτς ως δανεικό για έξι μήνες από τον Λεβαδειακό, με δικαίωμα μεταγραφής του- αν το θελήσει- το καλοκαίρι. Ο Κώστας Οικονομίδης προχώρησε στην κίνηση αυτή προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπήρχε στα αριστερά της ομάδας και το οποίο είχε δημιουργηθεί μετά τη φυγή του Λαγού. Ο Σλοβένος μέσος αναμένεται να ενεργοποιήσει την αριστερή πλευρά της ομάδας, όπου στα τελευταία παιχνίδια υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την ανάπτυξη. Επόμενος μεταγραφικός στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ένας κεντρικός αμυντικός. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο συζήτησε το θέμα με τον Κώστα Οικονομίδη και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναζητεί τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον Πέρνις, το σίριαλ της απόκτησής του έχει αρχίσει να κουράζει. Το χθεσινό επεισόδιο πάντως δείχνει ότι ο Σλοβάκος τερματοφύλακας δεν θα έρθει τελικά στον Ηρακλή αφού δεν έκανε δεκτή την πρόταση που του έγινε.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μίλησε χθες στους παίκτες του για την εμφάνιση και την ήττα από τον ΟΦΗ. Αυτό που τον προβλημάτισε ήταν ότι ενώ μέχρι την αποβολή του Σφακιανάκη απέδιδαν καλά, μόλις έμειναν με παίκτη παραπάνω κατέρρευσαν. Ο Σλοβάκος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι βρίσκονται και πάλι σε δύσκολη θέση και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στα εντός έδρας παιχνίδια προκειμένου να πετύχουν το απόλυτο, όσον αφορά τις νίκες, μέσα στο Καυταντζόγλειο.

Ο Τάσος Κατσαμπής στο παιχνίδι της Κρήτης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.