Τετ-α-τετ αναμένεται να έχει σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης με τον Τάκη Λεμονή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τού ποδοσφαιρικού τμήματος (15.00).

Ο κ. Κόκκαλης έχει προγραμματίσει να μεταβεί σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, για να μιλήσει με προπονητή και παίκτες. Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» είναι απογοητευμένος από τις τρεις τελευταίες εμφανίσεις τής ομάδας σε πρωτάθλημα (Ξάνθη, Πανιώνιο) και Κύπελλο (ΠΑΣ Γιάννινα) και θα θέσει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

Ο κ. Κόκκαλης θα σφίξει τα λουριά στους «ερυθρόλευκους», καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια: Μεθαύριο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με ΟΦΗ (28/1), ΠΑΣ Γιάννινα (31/1) στο Καραϊσκάκη και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/2).

Ο πρόεδρος και ο προπονητής του «Θρύλου» θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν εφ΄ όλης της ύλης για θέματα μεταγραφών, αποδεσμεύσεων και δανεισμών. Ο κ. Κόκκαλης θα μεταβεί στου Ρέντη μαζί με μέλη του Δ.Σ. τής ΠΑΕ. Στις πίτες θα υπάρχουν τέσσερα φλουριά, στα οποία θα αντιστοιχούν 5.000 ευρώ στον καθένα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ Λεοζίνιο θα δοκιμαστεί τελικά στον Ολυμπιακό. Χθες, βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό με το γραφείο μάνατζερ που διατηρεί τα δικαιώματα του Λεοζίνιο και την ερχόμενη εβδομάδα θα πιάσει Λιμάνι. Ο 22χρονος μέσος θα κάνει δοκιμές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για περίπου μία εβδομάδα, ενώ θα πάρει μέρος σε φιλικό παιχνίδι. Ο Λεμονής θα εισηγηθεί για την απόκτηση ή όχι του Λεοζίνιο.

Η περίπτωση δανεισμού του στόπερ τής Ρεάλ Αλβάρο Μεχία απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Μεχία είχε προταθεί πριν από δύο χρόνια στους

Θα ζητήσει να μιλήσει με τον κ. Κόκκαλη στου Ρέντη για το θέμα της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό

Ο ΚΑΨΗΣ

«ερυθρόλευκους», αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα του δανεισμού του. Το ίδιο έγινε και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Καψής έχει πάρει την απόφασή του και σήμερα θα ζητήσει να μιλήσει με τον κ. Κόκκαλη στου Ρέντη για το θέμα της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής στόπερ θέλει να λύσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», αφού βλέπει ότι δεν έχει μέλλον στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Καψή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να αγωνίζεται και όχι να είναι… δημόσιος υπάλληλος στον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Λούβαρης θα καλέσει τον Βέλγο γκολκίπερ Λέμενς, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό (το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι). Η διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας προσπαθεί να οδηγήσει στην έξοδο τον Λέμενς, ο οποίος ήταν επιλογή του Σόλιντ και δεν έχει εφέτος ούτε λεπτό συμμετοχής στην ομάδα. Όσον αφορά τους παίκτες που θα δοθούν με υποσχετική σε άλλες ομάδες, ο Ντακόλ κάνει προπονήσεις στον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να δοθεί και πάλι δανεικός στην Κέρκυρα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει ζητήσει τους Ταραλίδη, Μπαμπαγκίντα μέχρι τέλος της σεζόν, ενώ στην Κέρκυρα θα αγωνιστεί ο Βάντσε Σίκοφ και θα ενταχθεί στο έμψυχο υλικό της πειραϊκής ομάδας την 1η Ιουλίου. Ήδη στο Αιγάλεω έχει παραχωρηθεί για έξι μήνες ο Κλεόπας Γιάννου.

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

Ο επικεφαλής των Ακαδημιών Χέρμαν Βερμιούλεν πρόκειται σήμερα να κάνει εισήγηση στον κ. Λούβαρη για τον 18χρονο Αλβανό μέσο Γιαμίρ Χίκα, ο οποίος δοκιμάστηκε στην ομάδα νέων. Ο Χίκα άφησε καλές εντυπώσεις και πιθανότατα θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, για να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ο Τάκης Λεμονής ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση της δεύτερης ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε από τη μία να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και από την άλλη να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι «ρεζέρβες». Η πειραϊκή ομάδα «βούλιαξε» στα Γιάννινα και δεν πρόκειται στη συνέχεια να πραγματοποιήσει τόσες πολλές αλλαγές σε επίσημο ματς.

Ο 47χρονος τεχνικός θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Νικοπολίδη, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδη, Τοροσίδη, Καστίγιο, Νε και Κωνσταντίνου.

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Ριβάλντο, Γεωργάτος, Στολτίδης και Ντακόλ. Ο Πατσατζόγλου ακολούθησε πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ξεκίνησε και τρέξιμο στο γήπεδο. Θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο έκανε ο Λέμενς.