«Όλοι κάνουμε λάθη» ήταν το σχόλιο του Βίκτορ Μουνιόθ για τις δύο φάσεις των γκολ του ΠΑΟΚ στις οποίες υπήρξαν παραβάσεις τις οποίες ο διαιτητής Κάκος δεν υπέδειξε. «Το πρώτο γκολ πριν σημειωθεί ήταν καθαρό χέρι, ενώ στο δεύτερο γκολ ήταν οφ σάιντ όχι ο παίκτης που το πέτυχε αλλά εκείνος που έβγαλε τη σέντρα», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι εμείς, σκοράραμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ».

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς υποστήριξε ότι μετά το αποτέλεσμα της Τούμπας η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή και συμπλήρωσε: «Είχαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση αλλά ένα λάθος στην άμυνα μάς στοίχισε ακριβά. Είναι δύσκολο να κρατάς τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μας επηρέασαν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές του Ζαγοράκη και του Τόργκελε, με αποτέλεσμα να μην έχουμε έναν ηγέτη για να βοηθήσει τους μικρούς. Είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ με τον τρόπο αυτό γιατί χαλάσαμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Δείξαμε πάντως ότι αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να τα χτυπήσουμε και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στην Αθήνα. Το θετικό είναι ότι μετά μια άσχημη εμφάνιση με αντίπαλο τον Ηρακλή οι παίκτες βρήκαν τις εσωτερικές δυνάμεις για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι σήμερα».

●●● Την ίδρυση ανεξάρτητης εταιρείας με σκοπό τη διαχείριση των εμπορικών της δικαιωμάτων (τηλεοπτικά, προϊόντα-υπηρεσίες, εμπορικές συμφωνίες, σχεδιασμός ανάπτυξης νέου γηπέδου) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ορίστηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βασίλης Παρθενόπουλος.

●●● Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Πία έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

«ΑΘΩΟΣ»

Αθωώθηκε ο 18χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε συλληφθεί στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ που έγινε στο Καυταντζόγλειο στάδιο, με τις κατηγορίες της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και της ρίψης μπουκαλιών.

ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ

Μας επηρέασαν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές του Ζαγοράκη και του Τόργκελε, με αποτέλεσμα να μην έχουμε έναν ηγέτη για να βοηθήσει τους μικρούς. Είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ με τον τρόπο αυτό

Η κατηγορία για τη ρίψη μπουκαλιών δεν υποστηρίχθηκε από μαρτυρίες και έτσι ο οπαδός αθωώθηκε, ενώ για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού ο μεγάλος όγκος φιλάθλων που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τον παρέσυρε και δεν μπορούσε να διαφύγει. Παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης, ως μάρτυρας υπεράσπισης, ήταν και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής, που αφού υποστήριξε ότι γνωρίζει τον οπαδό και την οικογένειά του, είπε: «Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα γεγονότα αυτά. Είχα ζητήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι να βγάλουν όλα τα καπάκια από τα μπουκάλια με το νερό ώστε να μην μπορούν να τα εκτοξεύουν».