Τo πενταθέσιο Citroen C4 Ρicasso ετοιμάζεται να κλέψει ένα μεγάλο μερίδιο από τους υποψήφιους αγοραστές, που κάνουν φλερτ με τα κόμπακτ πολυμορφικά
▅ Η Citroen σπεύδει να εμπλουτίσει την γκάμα του επταθέσιου C4 Ρicasso με τη μικρότερη έκδοση των πέντε θέσεων. Οι πωλήσεις του θα αρχίσουν την ερχόμενη άνοιξη και ουσιαστικά θα είναι το δεύτερο πολυμορφικό μοντέλο τής γαλλικής εταιρείας στην κατηγορία των μεσαίων ΜΡV.

Σε διαστάσεις το νέο ΜΡV έχει μήκος 4,47 μ., πλάτος 1,83 μ. και ύψος 1,66 μ. Στο εσωτερικό του θα μπορεί να βολευτεί με άνεση μια πενταμελής οικογένεια, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει στο ταξίδι τα πλεονεκτήματα του πολυμορφικού μοντέλου, που είναι η πολύ καλή περιμετρική ορατότητα κ.ά. Στο ταμπλό υπάρχουν τέσσερις μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, με τον έναν εξ αυτών να έχει και τον ρόλο του ψυγείου, αφού χάρη στην ψύξη του που ρυθμίζεται από τον κλιματισμό του, μπορούν να κρατηθούν δροσερά ακόμη και μπουκάλια μεγέθους 1,5 λίτρου.

Ικανοποιητικός είναι και ο χώρος αποσκευών με όγκο 500 λίτρα. Στην περίπτωση της πλήρους αναδίπλωσης και των πέντε καθισμάτων, ο χώρος φόρτωσης φθάνει τα 1.734 λίτρα, τιμή άκρως δελεαστική για μια μετακόμιση! Θα διατίθεται με τους βενζινοκινητήρες των 1,8 και 2 λίτρων, ισχύος 127 και 143 ίππων αντίστοιχα, καθώς και με δύο κινητήρες πετρελαίου, 1,6 με 110 ίππους και 2 λίτρων με 138 ίππους.