ΑΡΗΣ

Στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος επιστρέφουν παίκτες και προπονητές του Άρη. Οι «κίτρινοι» έκαναν κακή εμφάνιση στο Πο, παίρνοντας από τον αγώνα κατά της Ορτέζ ό,τι τους άξιζε και δεν χρησιμοποιούν ως άλλοθι τις απουσίες και τα προβλήματα. «Είναι προφανές ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στην ιστορία θα γραφτεί το αποτέλεσμα και όχι οι απουσίες.

Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας», δήλωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Εξουθενωμένος έκανε το ταξίδι της επιστροφής ο Γιάννης Γιαννούλης και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

ΑΕΚ

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα έχει στη διάθεσή του για τρεις εβδομάδες τον Σωτήρη Νικολαϊδη, ο οποίος έπαθε τενοντίτιδα στον δεξιό ώμο. Σημειώνουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στο ΟΑΚΑ την ΑΕ Λάρισας.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών τίμησε χθες τον πρόεδρο της Fiba Εurope Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη, για την προσφορά τους στον χώρο του μπάσκετ.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Πειραιά Π. Φασούλας, οι βουλευτές Τηλέμαχος Χυτήρης, Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Έλενα Κουντουρά, το προεδρείο της ΕΟΚ και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος.