Το νέο
πολ υμορφικό μέλος στην πολ υπλ ηθή οικογέν εια των ΜΡV ακούει στο όνομα Ρeugeot Εxpert Τepee και μπορεί να... χ ωρέσει τις ανάγκες μιας ενν εαμελούς οικογέν ειας!
▅ Το νέο πολυχρηστικό όχημα της γαλλικής εταιρείας προκαλεί για ταξίδια, χάρη στους μεγάλους εσωτερικούς χώρους του που... λούζονται στην κυριολεξία από φως. Οι σχεδιαστές της Ρeugeot έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στον ευήλιο χαρακτήρα του μοντέλου. Τα μεγάλο εμπρός παρμπρίζ σε συνδυασμό με τα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα προσφέρουν πολύ καλή φωτεινότητα και, το σημαντικότερο, άφθονη περιμετρική ορατότητα για τον οδηγό. Το Εxpert Τepee μπορεί να μεταφέρει έως 9 άτομα χάρη στις τρεις σειρές διαμορφώσιμων καθισμάτων. Ο αριθμός των θέσεων μπορεί να κυμανθεί από 2 έως και 9, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Οι επιβάτες της τρίτης σειράς μπαίνουν στο όχημα μέσω της πλευρικής συρόμενης πόρτας, χάρη στο σύστημα easy entry που επιτρέπει την ανάκλιση του πλευρικού καθίσματος.

«Ενισχυμένη» είναι και η πρακτικότητα του μοντέλου. Για παράδειγμα, γύρω από το ταμπλό υπάρχουν άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι ενώ στις πλάτες των πίσω καθισμάτων υπάρχει ένα δίχτυ που επιτρέπει τη συγκράτηση μικρών αντικειμένων. Η αμφιθεατρική τοποθέτηση των δύο πίσω σειρών καθισμάτων δίνουν σε όλους τους επιβάτες καλή θέα.

Στον τομέα της ασφάλειας το νέο πολυχρηστικό μοντέλο προσφέρεται (ανάλογα με την έκδοση) έως και με 6 αερόσακους, με ΕSΡ και ΑΒS, ενώ η άνεση περιλαμβάνει τις συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες. Μάλιστα οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και πολλά έξτρα, όπως για παράδειγμα ένα kit επικοινωνίας με τηλέφωνο ανοιχτής ακρόασης. Κάτω από το καπό υπάρχουν τρεις επιλογές, δύο μοτέρ πετρελαίου και ένα βενζίνης. Οι κινητήρες πετρελαίου είναι 1.6 και 2.0 λίτρων με 90 και 120 ίππους αντίστοιχα, ενώ ο κινητήρας βενζίνης των 2.0 λίτρων αποδίδει 136 ίππους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από