Νέα συνάντηση μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και Βίκτορ Μουνιόθ για το θέμα του επιθετικού, με πρώτο στη λίστα τον Μπαγέστα, έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει μεταγραφική εξέλιξη σήμερα ή τις επόμενες μέρες.

Ο Σάλβα Μπαγέστα της Μάλαγα είναι ο υπ΄ αριθμόν 1 μεταγραφικός

ΙΒΑΝΣΙΤΣ

Ο Νίνης θα έχει πολλά τώρα στο μυαλό του για το τι έγινε και τι θα γίνει, αλλά πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη και να παίζει όπως μπορεί

στόχος των «πρασίνων», καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που αποτελεί και επιλογή του Βίκτορ Μουνιόθ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, μιλώντας για επίσημη πρόταση του ΠΑΟ! Ισπανικά δημοσιεύματα φέρουν τη Μάλαγα να έχει θέσει μέχρι σήμερα διορία σε ό,τι αφορά στις προσφορές για τον 31χρονο επιθετικό, κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση δεν θα αργήσει να αποφασίσει αν του δώσει μεταγραφή και σε ποια ομάδα! Ο Μπαγέστα, μιλώντας στο σάιτ «sport.gr», είπε: «Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι επιβεβαιωμένο. Έχουμε επίσημη πρόταση, την οποία και εξετάζουμε σοβαρά και σε λίγο καιρό θα απαντήσουμε. Θα μου άρεσε να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο και σπουδαίο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Βίκτορ Μουνιόθ. Η τελική απόφαση, όμως, θα είναι της ομάδας», εξήγησε.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό επίσημη πρόταση για τον παίκτη έχει καταθέσει και η Βιγιαρεάλ. Σε ερώτηση σχετικά με το ποια είναι η ομάδα στην οποία θα ήθελε να αγωνιστεί, προτιμά να απαντήσει αινιγματικά: «Σε αυτή που θα θέλει περισσότερο τον Σάλβα! Σημασία δεν έχει ποια θέλω εγώ περισσότερο, αλλά ποια θέλει περισσότερο εμένα. Αυτό που συζητάμε είναι για δανεικός μέχρι το καλοκαίρι». Βέβαια, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, ενώ το θέμα του Αντριάνο φαίνεται να μην έχει κλείσει οριστικά, αφού υπάρχουν πιέσεις προς τον ποδοσφαιριστή να το ξανασκεφτεί για Παναθηναϊκό. Ο Αντρέας Ίβανσιτς, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης με το Αιγάλεω, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας και συγκεκριμένα, μίλησε για το ματς Κυπέλλου με την Καλαμαριά: «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε στον επόμενο γύρο». Ο Αυστριακός είπε για τον Νίνη: «Προπονείται μαζί μας για δυο-τρεις εβδομάδες και τα πήγε πολύ καλά στις προπονήσεις. Είναι πολύ τεχνικός και είναι παίκτης που μπορείς να παίζεις μαζί του. Είναι έξυπνος, μικρό παιδί με καλή τρίπλα και τα πήγε περίφημα. Τον συνεχάρηκα γιατί δεν ήταν εύκολο να αποδώσει τόσο καλά. Τώρα θα έχει πολλά στο μυαλό του για το τι έγινε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αλλά πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη και να παίζει όπως μπορεί».

Ο Θανάσης Τσίγκας, που επέστρεψε από τον ΠΑΟΚ είπε: «Επιτέλους γύρισα και θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ

Η πολύμηνη θεραπεία δεν απέδωσε και ο Κώτσιος μπήκε στο χειρουργείο. Ο αμυντικός των «πρασίνων» χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, καθηγητή κ. Αργύρη Μήτσου και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε έξι με οκτώ εβδομάδες.

●●● Ανταποκρινόμενος σε κάλεσμα ανθρωπιστικών οργανώσεων από το Σίδνεϊ, ο Παναθηναϊκός απέστειλε μια υπογεγραμμένη εμφάνιση της ομάδας, η οποία τέθηκε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς λόγους.