ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. O Γιώργος Γεωργιάδης πήγε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής μαζί με τον δικηγόρο του και απολογήθηκε «για την αντισυμβατική συμπεριφορά που επέδειξε μέσω δηλώσεών του σε μέσα ενημέρωσης», σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι η απολογία, που διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, εξελίχθηκε σε πολιτισμένο κλίμα και αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα, με δεδομένη την επιμονή του Γιώργου Γεωργιάδη να μείνει ελεύθερος, ήταν ότι η μόνη διέξοδος είναι να γίνει μια καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές, προκειμένου να μη ζημιωθεί ούτε ο παίκτης ούτε και ο Ηρακλής. Η απόφαση της επιτροπής ενώπιον της οποίας απολογήθηκε ο Καβαλιώτης μεσοεπιθετικός θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες τι θα κάνει, όμως είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι αν ο Γεωργιάδης χαρίσει τα χρήματα που του οφείλονται και που φτάνουν τις 80 χιλιάδες ευρώ, τότε θα αποκτήσει την ελευθερία του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Γιάννης Χλωρός θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού, όπως υποστηρίζουν στα γραφεία της Μίκρας, επήλθε χθες συμφωνία με τη Λάρισα. Σήμερα αναμένεται και η οριστική απάντηση του Πέρνις, ενώ ο Ηρακλής περιμένει την απάντηση και από έναν Ρουμάνο επιθετικό καθώς και από έναν Έλληνα που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τα Γιάννενα για το Κύπελλο Ελλάδος, στην πόλη της Ηπείρου με την αποστολή του Ηρακλή δεν θα ταξιδέψουν οι τραυματίες Πουρσανίδης και Ερέρα.