ΛΑΡΙΣΑ

Αναβλήθηκε για τις 8 Ιανουαρίου το προγραμματισμένο για χτες ραντεβού του Κώστα Πηλαδάκη και των συνεργατών του με τους αρμόδιους φορείς του ΥΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με το θέμα του νέου γηπέδου της Λάρισας. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι στη συνάντηση δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο διευθυντής Πολεοδομικού Σχεδιασμού του υπουργείου, Γιάννης Λουλουργάς. Ο Δημοσθένης Κατσιγιάννης, γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, θα ήταν παρών αλλά ούτως ή άλλως θα χρειαζόταν να ενημερωθεί για το θέμα και ο κ. Λουλουργάς. Συνεπώς, οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση είναι να μετατεθεί η συνάντηση για την επόμενη Δευτέρα.

ΑΙΓΑΛΕΩ

Χωρίς δύο βασικότατα στελέχη θα παραταχθεί το Αιγάλεω στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θα απουσιάσουν οι Ψωμάς (τιμωρημένος), Αγρίτης (άρρωστος). Στο μεταξύ ο Γιάννου έκανε χτες την πρώτη του προπόνηση με το Σίτυ και δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που κατέληξε, έστω και με μορφή δανεισμού, στο Αιγάλεω.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον Φρανκ Γκουέλα αναζητούν στην Κέρκυρα. Ο παίκτης έπρεπε ήδη να έχει επιστρέψει στη βάση του μετά τις γιορτές, πλην όμως παραμένει άφαντος και απέχει από τις προπονήσεις. Όταν ο Ζουέλα επιστρέψει θα κληθεί σε απολογία και εάν δεν δώσει πειστικές εξηγήσεις για την απουσία του θα τιμωρηθεί αυστηρά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την αυτοκριτική του έκανε ο Λουτσιάνο, μιλώντας στο Γερμανόφωνο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Δήλωσε μεταξύ άλλων ο άσος του Ατρομήτου: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Ωστόσο, έχουμε έναν γύρο μπροστά μας και θα βελτιωθώ, πετυχαίνοντας παράλληλα περισσότερα γκολ. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη πεντάδα. Η άφιξη του Μαγκντί θα μας βοηθήσει, διότι ο παίκτης αυτός έχει δυνατότητες.

Πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Χωρίς τον Νίκο Ζαπρόπουλο θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης, τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο αρχηγός της κρητικής ομάδας υπέστη διάταση συνδέσμων και θα απουσιάσει από αυτό το κρίσιμο ματς. Στον αντίποδα αποθεραπεύτηκε ο Δημήτρης Κοιλιάρας και θα παίξει από την αρχή.

Κ. ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βρει κλειστή την πόρτα της Μπαρτσελόνα. Αυτό προκύπτει απ΄ όσα υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου, Χόρχε Μέντες, ο οποίος δήλωσε ότι είχε προτείνει τον νεαρό άσο στους πρωταθλητές Ευρώπης, τον περασμένο Απρίλιο, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, αφού «… μου είπαν ότι ήταν έτοιμοι να αποκτήσουν τον Τιερί Ανρί από την Άρσεναλ»! Τελικά, η επιθετική γραμμή της «Μπάρτσα» δεν ενισχύθηκε καθόλου το περασμένο καλοκαίρι, αφού απέρριψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ δεν κατάφερε να αποκτήσει και τον Ανρί.

ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς χθες παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής της πρωταθλήτριας Παραγουάης, Λιμπερτάδ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που έχει περάσει από αρκετές ελληνικές ομάδες, είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς προπονητές στην Παραγουάη, λόγω των επιτυχιών του με τη Σέρο Πορτένιο τη δεκαετία του 1980 και με την εθνική ομάδα της χώρας, την οποία οδήγησε στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 (Ιαπωνία/Νότια Κορέα).

ΠΑΟΥΛΕΤΑ

Την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2008, ανακοίνωσε χθες ο Πορτογάλος αρχηγός τής (προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) Παρί Σεν Ζερμέν, Παουλέτα. «Ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου στο τέλος της προσεχούς περιόδου και να αφοσιωθώ στη σχολή ποδοσφαίρου, που είναι όνειρο ζωής», δήλωσε. Όσον αφορά στους στόχους τής Παρί για την τρέχουσα περίοδο, ο Παουλέτα εξέφρασε την πεποίθηση ότι, παρά το αρνητικό ξεκίνημα, η ομάδα του μπορεί να καταλάβει μια θέση στην πρώτη τετράδα του σαμπιονά και να εξασφαλίσει ένα «ευρωπαϊκό εισιτήριο». Πάντως, προς το παρόν, η Παρί βρίσκεται στη 16η θέση με 19 βαθμούς έπειτα από την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής.