ΟΟΦΗ θέλει τον Ράινερ Μάουρερ για περισσότερα χρόνια από τα δύο που προβλέπει το συμβόλαιό του και αυτό το θέμα συζητήθηκε προχθές το βράδυ στο δείπνο που παρέθεσε στον προπονητή και την οικογένειά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς. «Θέλουμε να μείνεις πολλά χρόνια στην Κρήτη» είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ στον Γερμανό προπονητή, που έδειξε κατ΄ αρχήν θετικός, κάτι άλλωστε που έχει δηλώσει και στο παρελθόν.

Ότι δηλαδή θα ήθελε να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια το έργο του στον ΟΦΗ, καθώς του αρέσουν οι συνθήκες που έχει βρει στην κρητική ομάδα, ενώ έχει δηλώσει αρκετές φορές λάτρης της Κρήτης. Ο Μάουρερ το καλοκαίρι υπέγραψε στον ΟΦΗ συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την κρητική ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα της ανανέωσης της συνεργασίας. Ο Βατσινάς πρότεινε προχθές στον Γερμανό τεχνικό να μείνει «περισσότερο από όσο προβλέπει το συμβόλαιο», χωρίς να διευκρινιστεί η χρονική διάρκεια της επέκτασης της συνεργασίας. Ο Μάουρερ τον ευχαρίστησε και οι δύο άνδρες δεσμεύθηκαν ότι τις επόμενες ημέρες θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις ουσιαστικές λεπτομέρειες.

«Η πρόταση στον κ. Μάουρερ για την ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό. Θεώρησα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να του το πω. Ήταν θετικός και θα μιλήσουμε ξανά τις επόμενες ημέρες για τα περαιτέρω» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

●●● Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, στο Παγκρήτιο, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Κουνενάκη και τον τιμωρημένο Ρουμπάκη.