ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο Γιάννης Χλωρός βρίσκεται ένα βήμα από το Καυταντζόγλειο. Χθες ο Κώστας Οικονομίδης συναντήθηκε με τον παίκτη και συμφώνησαν για τριετή συνεργασία, με την προϋπόθεση ότι η Λάρισα- με την οποία έχουν γίνει οι προκαταρκτικές συζητήσεις- θα δεχθεί να τον παραχωρήσει.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής θα έχει σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΕΛ προκειμένου να εξασφαλίσει το «ΟΚ» των «βυσσινί» για την παραχώρηση του βραχύσωμου επιθετικού. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα προκειμένου να επέλθει συμφωνία με τη Λάρισα. Το πρώτο είναι να δοθεί ως αντάλλαγμα ο Κώστας Καπετάνος για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Γιώργος Δώνης. Το δεύτερο, να πληρώσει ο Ηρακλής ένα ποσό ως αντίτιμο για τη μεταγραφή του Χλωρού.

Όπως και να έχει πάντως, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν αυτή τη μεταγραφή.

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό (με την επιθυμία που εξέφρασε να φύγει από τον Ηρακλή) υπολογίζεται από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο 34χρονος μέσος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την άλλη, όμως, φαίνεται να επιμένει να φύγει. Και χθες ο δικηγόρος του Γεωργιάδη είχε συνάντηση με τον Κώστα Οικονομίδη, κατά τη διάρκεια της οποίας πληροφορήθηκε ότι ο Ηρακλής δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον παίκτη να φύγει. Ο δικηγόρος του Γεωργιάδη έθεσε στο τραπέζι το πρόβλημα που υπάρχει με την καθυστέρηση πληρωμής του πελάτη του, απέφυγε όμως να μιλήσει για το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφυγής τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Κώστας Καπετάνος ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία για το παιχνίδι της Κυριακής.