ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να εκδικηθεί την πρώην φίλη του για τον χωρισμό τους, δημοσίευσε φωτογραφία της στο Ίντερνετ και μάλιστα σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Ο λόγος για έναν 38χρονο στη Θεσσαλονίκη, που εντοπίστηκε ύστερα από καταγγελία της 29χρονης κοπέλας και συνελήφθη.

Η 29χρονη έλαβε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο πριν από λίγες ημέρες και τότε διεπίστωσε ότι τα στοιχεία της έχουν δημοσιευθεί στο Ίντερνετ. Έκανε στη συνέχεια καταγγελία στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπορούσε να την έχει άλλος εκτός από τον 38χρονο πρώην φίλο της με τον οποίο πρόσφατα είχαν διακόψει τις σχέσεις τους. Υποστήριξε μάλιστα ότι της είχε στείλει και απειλητικό μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο.

Σε έφοδο που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι του 38χρονου βρήκε την επίμαχη φωτογραφία, ενώ κατέσχεσε την κάρτα του κινητού τηλεφώνου του. Ο ίδιος στην προανάκριση αποδέχθηκε ότι έκανε την καταχώριση στο Διαδίκτυο, επειδή- όπως είπε- ήταν απογοητευμένος από τον χωρισμό τους. Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από όπου πήρε αναβολή για να δικασθεί στις 10 του μήνα και αφέθηκε ελεύθερος.