ΣΟΒΑΡΟ επεισόδιο κοντά στο σπίτι του υφυπουργού Αθλητισμού σημειώθηκε χθες το απόγευμα όταν ο αστυνομικός σκοπός διαπληκτίστηκε έντονα με δύο ιδιώτες.

Κατά τον διαπληκτισμό ένας νεαρός χτύπησε με φακό στο κεφάλι τον αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το επεισόδιο άρχισε όταν ο αστυνομικός σκοπός- αρχιφύλακας στο Α.Τ. Βριλησσίων- είδε μια γυναίκα να κάθεται στο καπό του αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο απέναντι από το σπίτι του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ορφανού. Ο αστυνομικός, που ήταν με πολιτικά, την πλησίασε και της έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος. Τότε επενέβη ο γιος της ο οποίος είπε στον αστυνομικό ότι η μητέρα του «κάθησε για λίγο στο αυτοκίνητο επειδή αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία».

Ο αστυνομικός επέμενε και σε έντονο ύφος απαίτησε από τη γυναίκα να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο, ενώ ακολούθησε διαπληκτισμός με τον γιο της. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να απομακρύνει τη γυναίκα από το αυτοκίνητο. Εκνευρισμένος τότε ο γιος της απέσπασε τον υπηρεσιακό φακό του αστυνομικού με τον οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι.

Μια γειτόνισσα που γνώριζε ότι ο τραυματίας ήταν αστυνομικός ειδοποίησε για το επεισόδιο αμέσως την Αστυνομία. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί τού έκαναν επτά ράμματα.