Μια ακόμη διάκριση για την ελληνική τουριστική βιομηχανία καθώς το Sani Beach Hotel της Χαλκιδικής ανακηρύχθηκε από το TripAdvisor ως ένα από τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στον κόσμο.

Βέβαια όλα τα ξενοδοχεία του θαυμάσιου αυτού θερέτρου στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής έλαβαν διακρίσεις από το έγκυρο TripAdvisor:

Tο Sani Beach Hotel βραβεύτηκε ως ένα από τα «Top 5» ξενοδοχεία για οικογένειες στον κόσμο, ως ένα από τα «Top 5» ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ευρώπη και ως ένα από τα «Top 5» για οικογένειες στην Ελλάδα.

Tο Sani Asterias Suites βραβεύτηκε ως ένα από τα «Top 25» ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ως ένα από τα «Τοp 5» ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ελλάδα και τέλος, ως ένα από τα «Top 5» πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

To Porto Sani Village βραβεύτηκε ως ένα από τα «Top 25» ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ως ένα από τα «Τοp 5» ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ελλάδα και τέλος, ως ένα από τα «Top 5» πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Τα βραβεία του TripAdvisor βασίζονται σε εκατομύρια αληθινές και αντικειμενικές «μαρτυρίες» και απόψεις ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο, έχοντας ως κριτήριο την ποιοτική αξία, το σέρβις, την υψηλή ποιότητα.