Η γαστρονομική μελωδία των 5 στο CTC

Ένα pop up restaurant στο οποίο συμμετέχουν πέντε νέοι και καταξιωμένοι έλληνες σεφ θα «στηθεί» για τον εορτασμό των δύο χρόνων του εστιατορίου...

Απ’ το Περού με αγάπη

Τι ράμεν ήταν αυτό, Παναγιά μου! Ο ζωμός είχε τόσο έντονη γεύση, που ήταν σαν να έβαζα στο στόμα το απόλυτα καραμελωμένο κρέας σε υγρή μορφή.... Γιάννης Δεβετζόγλου

Οι φιλικοί δεσμοί σε μία σειρά από events με γευστικές εντάσεις

Όσο αγαπάμε τους φίλους μας, τόσο αγαπάμε και τη δουλειά μας. Και όσο περισσότερα θετικά συναισθήματα αναπτύσσονται σε μία κουζίνα, τόσο πιο... Γιάννης Δεβετζόγλου
1

Εστιατόρια με άριστα το 2016

Δύο εστιατόρια ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά για τα πιο γευστικά πιάτα, το καλύτερο σέρβις και το πιο όμορφο περιβάλλον Γιάννης Δεβετζόγλου

Γευστικά δώρα

Γλυκά, αλµυρά, γλυκόξινα και γλυκοκαυτερά. Γεύσεις καινούργιες, περίεργες, τελικά όµορφες που ήρθαν να λειάνουν και τα πιο αιχµηρά συναισθήµατα... Γιάννης Δεβετζόγλου

Γεύσεις στο Ψυχικό

Πρώτη γευστική στάση στο Gaspar (Λεωφόρος Δ. Βασιλείου και Λυκούργου, τηλ. 210-6775.011). Με εντυπωσίασαν οι ιδιαίτερα µεγάλες και χορταστικές... Γιάννης Δεβετζόγλου

Φεστιβάλ γεύσεων

Η παραδοσιακή κουζίνα προωθείται ως σημαντικό μέρος του πολιτισμού και της ταυτότητας της κάθε χώρας. Ηδη δύο πρεσβείες, της Ιαπωνίας πριν από... Γιάννης Δεβετζόγλου

O Αρης Σκλαβενίτης ο Καλύτερος Οινοχόος για το 2016

Τον καλύτερο Οινοχόο για το 2016 ανέδειξε ο διαγωνισμός που οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων. Ο Άρης Σκλαβενίτης είναι ο φετινός...

Εστιατόρια με άριστα το 10

Το 2015 ήταν γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Και πολλά συναισθήματα. Δύο εστιατόρια με έκαναν να αισθανθώ πραγματικά ευτυχισμένος επειτα από ένα... Γιάννης Δεβετζόγλου

Εδώδιμα ταϊλανδέζικα

Οι πέντε βασικές γεύσεις που συνδυάζονται στην παραδοσιακή ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι η γλυκιά (ζάχαρη), η ξινή (λάιµ, ταµαρίνδος, µάνγκο, ανανάς),... Γιάννης Δεβετζόγλου

όλες οι τελευταίες ειδήσεις

Μεσογειακή κουζίνα

Μπορεί η μεσογειακή διατροφή να έχει καταντήσει «σούπα» στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, αλλά ορισμένα εστιατόρια – παλαιάς και νέας κοπής – κρατούν... Γιάννης Δεβετζόγλου

Γαρίδες σαγανάκι σε 15 λεπτά

Φαγητό – ξεπέτα, με τόσο έντονες αγαπημένες ελληνικές γεύσεις, που λατρεύουν οι φίλοι μου και το συνοδεύουμε με αρκετό ψωμί για βούτες και ουζάκι... Γιάννης Δεβετζόγλου

Πάστα πέστο

Οι βασιλικοί βρίσκονται σε πλήρη «έξαρση» αυτήν την εποχή και τα φύλλα τους είναι τρυφερά και γεμάτα έντονο άρωμα. Είναι η καλύτερη εποχή για... Γιάννης Δεβετζόγλου

Χωριάτικη μακαρονο-σαλάτα

Οι κρύες μακαρονοσαλάτες είναι από τα πιο γρήγορα και εύκολα φαγητά που μπορούμε να έχουμε στο ψυγείο και να καταναλώνουμε δροσερά ανά πάσα στιγμή.... Γιάννης Δεβετζόγλου

Aνοιχτά τον Δεκαπενταύγουστο

«Θα είμαστε κλειστά τον Δεκαπενταύγουστο. Η πόλη είναι άδεια». Πού είδαν οι καταστηματάρχες την άδεια πόλη, δεν μπορώ να καταλάβω. Για να κατέβω... Γιάννης Δεβετζόγλου

Επόμενη στάση: Τήνος

Το πρώτο βήμα έγινε πριν από δύο χρόνια με το Ετος Γαστρονομίας Σαντορίνης 2013, το οποίο κορυφώθηκε με ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν διάσημοι... Κική Τριανταφύλλη

CHEFI The Restaurant: Μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία!

Ο αρμονικός συνδυασμός εξαιρετικών γεύσεων και ζεστής ατμόσφαιρας είναι αυτό που χαρακτηρίζει το CHEFI The Restaurant. Το εστιατόριο «φιλοξενείται»...

Ρούμι, τζιν ή τεκίλα

Είναι τρία από τα πιο ψαγμένα κοκτεϊλάδικα που λάμπουν στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας. Διαθέτουν πλούσια μπάρα, λίστες με εκλεπτυσμένα signature... Κική Τριανταφύλλη

Ο πρώτος χώρος δημιουργικής ζυθοποιίας

Σημείο αναφοράς για την μπίρα, την ιστορία και την παράδοσή της στην Ελλάδα αλλά και την καινοτομία φιλοδοξεί να γίνει το «ΑΘΗΝΕΟ», ο πρώτος...

Ενα ελληνικό εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο κατακτά τους Αμερικάνους

Στο Σαν Φρανσίσκο, μια πόλη γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες για την πολύ καλή κουζίνα της, ένα ελληνικό εστιατόριο έχει κατορθώσει να κατακτήσει...

Γεύση όλες οι ειδήσεις