Τη διαχρονική ναυτική παράδοση, την πρωτοπορία και την ισχύ της Ελλάδας στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα επιβεβαιώνει η επανεκλογή της χώρας μας στην Κατηγορία Α του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Αυτό αναφέρει σε μήνυμά της η πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού, με αφορμή τις εκλογές στον ΙΜΟ και το επιτυχημένο αποτέλεσμα για τη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία για το νέο συμβούλιο του ΙΜΟ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου. Τα μέλη της Κατηγορίας Α του Συμβουλίου που εξελέγησαν ήταν η Κίνα, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Λιβερία, η Νορβηγία, ο Παναμάς, η Νότια Κορέα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο μήνυμά της η Μελίνα Τραυλού αναφέρει: «Συγχαίρουμε τη χώρα μας για την πανηγυρική επανεκλογή της στην Κατηγορία Α του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τη διαχρονική ναυτική παράδοση, την πρωτοπορία και την ισχύ της Ελλάδας στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Σε μια εποχή σύνθετων γεωπολιτικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων, ο ΙΜΟ καλείται να διαμορφώσει ένα ευέλικτο, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό διεθνές κανονιστικό πλαίσιο, που θα διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ανταγωνιστικότητα της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να συμβάλλει με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία, εργαζόμενη με όραμα για μια ναυτιλία ενωμένη, ασφαλή και βιώσιμη στη διαδρομή της προς το μέλλον».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά