Από τον τελικό του Βερολίνου έχουν περάσει πέντε μήνες με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό να θέλει να «πληγώσει» ξανά απόψε (21.45, Novasports Prime) – αυτή τη φορά στη Μαδρίτη – τη Βασίλισσα της Ευρώπης που βρίσκεται σε μεγάλη κρίση με 4 ήττες (2 στο ισπανικό πρωτάθλημα και 2 στην Ευρωλίγκα) στα τελευταία της 6 παιχνίδια.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Μητσοτάκης για Ιράν: Η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί – Απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων στην περιοχή
- Ιράν: Ποιοι θεωρούνται διάδοχοι του Χαμενεΐ και ποια η σύνθεση της μεταβατικής διοίκησης
- Άννα Διαμαντοπούλου στο Face2Face: Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που δεν εκφράζουν τον κεντρώο χώρο – Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται «καθηλωμένο»






