Πριν ακόμα συνέλθουν στον Αρη από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ήρθε ακόμη ένα πολύ μεγάλο σοκ. Ο Μανού Γκαρθία, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο στο 76ο λεπτό της προχθεσινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο ισπανός άσος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

«Η ατυχία δεν έχει τελειωμό… Μανού κουράγιο… Θα γυρίσεις πιο δυνατός!», ανέφερε ο Αρης στην ανακοίνωσή του.

Το χαμένο πέναλτι

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει για το πέναλτι που κόστισε τον αποκλεισμό στον Αρη. Για την ακρίβεια, για ένα ακόμη πέναλτι που κόστισε έναν ακόμη αποκλεισμό στους Κίτρινους. Ο Αλαν Πάρντιου είχε ζητήσει λοιπόν να αναλάβει την εκτέλεση ο Φαμπιάνο, ωστόσο ο Γκρέι που το κέρδισε έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, με τη συνέχεια να είναι γνωστή. Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τερζής μετά το ματς, ο τζαμαϊκανός φορ «αισθανόταν αυτοπεποίθηση και για αυτό ανέλαβε την εκτέλεση».

Εξάλλου, ο Γκρέι είναι πρώτος στην ιεραρχία, με δεύτερο τον Φαμπιάνο, αλλά η εντολή αυτή τη φορά ήταν να το εκτελέσει ο βραζιλιάνος αμυντικός. Ο Γκρέι το πήρε πάνω του και είδε τον Τζολάκη να του λέει «όχι», με τον έμπειρο επιθετικό να αστοχεί για δεύτερη φορά φέτος σε εκτέλεση πέναλτι, μετά εκείνο που είχε χάσει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».