Η Λαμία επικράτησε 2-1 του Ιωνικού και αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της επί των Νικαιωτών μέσα στη σεζόν (και πέμπτη εάν υπολογιστεί και το φιλικό του καλοκαιριού).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Ρόμανιτς να ανοίγει το σκορ στο 11′. Ο Μπανκγουρά έκανε  το 2-0 στο 86′ (μπήκε στο 84′, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του). Ο Ιωνικός μείωσε σε 2-1 με το πρώτο γκολ του  Μάντζη (90′).

«Αυτό το παιχνίδι ήταν ένας μικρός τελικός. Εχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά αυτή η νίκη είναι ψυχολογικό αβαντάζ. Ολα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε χώρους, όλοι οι παίκτες μου ήταν καλοί στις στατικές φάσεις», υποστήριξε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Οσο για τον ομόλογό του, τον Δημήτρη Σπανό, είπε ο τεχνικός του Ιωνικού: «Με αυτό που δείξαμε δεν μπορούσαμε να θέλουμε κάτι παραπάνω. Ανευροι, χωρίς όρεξη, χωρίς δύναμη, χωρίς τσαμπουκά».

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς,  Μπεχαράνο (84′ Μπανγκουρά), Νούνιες,  Καραμάνος (46′ Τζανδάρης), Τάιρον (74′ Αντέτζο), Ρόμανιτς (90’+2′ Σκόνδρας),  Αραμπούλι (74′ Τσούκαλος).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό (70′ Μάντζης), Κάνιας, Λένις (87′ Μάναλης), Αοσμαν, Καμπράλ (70′ Ματσούκας), Τουράμ.