Πολλή σκόνη σήκωσε ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος πάτησε πάνω στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και βγήκε νοκάουτ τουλάχιστον για τον αυριανό αγώνα με την Αλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Δεδομένου ότι ο οπαδισμός έχει… τερματίσει στην Ελλάδα, στη σελίδα του νεαρού Νικολαΐδη, σε μια φωτογραφία με την κοπέλα του, οι ύβρεις δεν είχαν τελειωμό από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και ξεπέρασαν κάθε όριο (με ευχές για σοβαρή αρρώστια κ.λπ.). Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού που παίζει δανεικός στο Λαύριο κράτησε την ψυχραιμία και απάντησε κόσμια, πρώτα απ’ όλα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε την παραμικρή πρόθεση, κάτι που άλλωστε φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού πολύ εύκολα.

«Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό οποιουδήποτε συναθλητή μου. Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να το επισημάνω και δημόσια. Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους» έγραψε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στον προσωπικό του λογαριασμό. Ακόμα και ο Νεμάνια Νέντοβιτς,που αμέσως μετά το τέλος του αγώνα εν θερμώ ήταν λίγο πιο καυστικός με σαφείς αιχμές κατά του Νικολαΐδη  («Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός ή πόσων χρονών είναι, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και πρέπει επίσης να μη συμβεί. Τέλος της ιστορίας» είχε γράψει σχετικά), έσβησε αυτά τα «τιτιβίσματα» και πόσταρε ένα νέο στο οποίο έγραφε:

«Πρώτα απ’ όλα, δεν είχα ιδέα ότι το παιδί είναι παίκτης του Ολυμπιακού, μόλις τώρα το ανακάλυψα. Δεύτερον, αν το κάνετε αυτό ένα θέμα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το IQ σας είναι κάτω από το «μηδέν» και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Τρίτον, δεν κατηγορώ κανέναν, γι’ αυτό είπα πως δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες. Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά προστατεύοντας τους παίκτες, ώστε τέτοιες καταστάσεις να μην ξανασυμβούν. Καληνύχτα και μην είστε ηλίθιοι».

Και αυτός – ιδιαίτερα μετά τα πρώτα μηνύματα – δέχτηκε σωρεία ύβρεων από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το σημαντικό είναι ότι οι δύο παίκτες βρήκαν κοινό σημείο.