Οι μεταφορές του αύριο επιτάσσουν ένα πιο ευρύ εξηλεκτρισμένο πεδίο, με επαγγελματικά μοντέλα που θα προστατεύουν το περιβάλλον και παράλληλα οι μεταφορές θα πραγματοποιούνται με τον πιο άνετο, αθόρυβο τρόπο και με το μικρότερο λειτουργικό μεταφορικό κόστος. Σε αυτό το δόγμα κινείται πλέον η Peugeot, που διαθέτει ήδη στην γκάμα της την πιο πλήρη εξηλεκτρισμένα «παλέτα» ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων.

Η ηλεκτρική επανάσταση αφορά τα ηλεκτρικά van της Peugeot. Το ταλαντούχο και άνετο στις αστικές – υπεραστικές μεταφορές e-Partner, το μικρομεσαίο e-Expert, το καλύτερο βαν της κατηγορίας του e-Boxer. Στα ατού των μοντέλων, η μεγάλη αυτονομία τους, που αγγίζει έως τα 330 χλμ., αλλά και η ισχύς των ηλεκτροκινητήρων που αγγίζει έως και τους 136 ίππους. Και τα τρία επαγγελματικά μοντέλα έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα των μοντέλων ντίζελ, τόσο στα οφέλη του χώρου φόρτωσης, όσο και των ανέσεων που προσφέρουν. Ειδικότερα, στην ελληνική αγορά με το νέο e-Partner van η Peugeot προσφέρει πλέον μια 100% ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της. Ετσι, δίνει στον επαγγελματία την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεται, μειώνοντας το κόστος χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου του (οικονομία εξόδων μετακίνησης και κόστους συντήρησης, μηδενικό τέλος ταξινόμησης, μειωμένο κόστος ασφάλισης κ.λπ.). Σήμερα, η φόρτιση των ηλεκτρικών μοντέλων της γαλλικής φίρμας γίνεται ακόμη πιο εύκολη χάρη στο πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της Peugeot, που είναι πλήρως εξηλεκτρισμένο ήδη από το 2019, με 55 σημεία φόρτισης αλλά και με διαθέσιμα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα για δοκιμαστική οδήγηση.

Peugeot Partner van. Το μικρό βαν που κινείται αμιγώς ηλεκτρικά έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άφθονα δρομολόγια με σύμμαχο την αυτονομία των 275 χλμ., ενώ το ωφέλιμο φορτίο των 800 κιλών και 4,4 κυβικών μέτρων μπορεί να μοιράσει… χαμόγελα στον αυτοκινητιστή που έχει επιλέξει ένα μικρό, αθόρυβο και μηδενικών ρύπων βαν. Ο ηλεκτροκινητήρας του είναι ισχύος 136 ίππων.