Αργία

Αλέξης Τσίπρας

Ο καλοκαιρινός μου εαυτός στηρίζει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα 2 Αυγούστου λόγω καύσωνα. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν καταλαβαίνω γιατί το περιορίζει σε μια μέρα; Η new age παροχολογία, που πάει την παλιά την ορθόδοξη στην άκρη της, θα επέβαλε να κηρυχθεί όλη η θερινή περίοδος αργία – και φυσικά να μας πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις έρθει στην εξουσία, για να αράζουμε στις παραλίες. Παρακαλώ να επεξεργαστούν την πρότασή μου στην Κουμουνδούρου. Θα πουλήσει τρελά στους ψηφοφόρους στοιχηματίζω.

Ιβερμεκτίνη

Θόδωρος Βασιλακόπουλος

O Πολάκης συμβούλευσε τον Αδωνι να πάρει ιβερμεκτίνη αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Αλλά υποθέτω ότι ο ασθενής θα ακούσει τον καθηγητή Θόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος παρατήρησε ότι ο πρώτος θα ήταν «προτιμότερο να ασχοληθεί με πράγματα που γνωρίζει περισσότερο, όπως να οργανώσει καμιά διαδήλωση, καμιά κατάληψη». Πάντως, οι κακές γλώσσες ανάμεσα στους συντρόφους του λένε πως ούτε αυτά είναι το δυνατό του σημείο γιατί έχει εξελιχθεί σε web celebrity.

Καταθέσεις

Κυριάκος Βελόπουλος

Από τις δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών ένα νούμερο μου έχει καρφωθεί στο μυαλό. Είδατε τα 520.000 ευρώ που έχει σε διάφορες τράπεζες ο Κυριάκος Βελόπουλος; Αν υποψιαστώ ότι το τελεμάρκετινγκ αποδίδει τόσο ώστε να έχεις καταθέσεις αυτού του ύψους, θα αναθεωρήσω τις σχετικές με τον επαγγελματικό προσανατολισμό πεποιθήσεις μου. Η επιλογή της Deutsche Bank, πάντως, για ορισμένα από αυτά τα χρήματα δεν με εξέπληξε. Θα τη θεώρησε τράπεζα της Αρίας Φυλής.

Αντικατάσταση

Θανάσης Μπούρας

Η απόφαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής να αρχειοθετήσει τις δηλώσεις πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών που ελήφθη στις 23 Ιουνίου ήταν, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Θανάση Μπούρα, «ομόφωνη, δηλαδή και με τη σύμφωνη γνώμη του τακτικού μέλους της Επιτροπής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρου Λάππα, ο οποίος χθές (σ.σ. προχθές) αντικαταστάθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη». Η επισήμανση ερμηνεύεται και ως αριστερή κωλοτούμπα στον πολακικό λαϊκισμό.