Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε από την Ολλανδία όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στα όσα απαιτούνται προκειμένου οι Πράσινοι να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση με παίκτες ποιότητας, ενώ υπογράμμισε πως θα χρειαστεί υπομονή προκειμένου η ομάδα να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του.

«Εχουμε παρουσιάσει αδυναμίες στο παιχνίδι μας. Είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες και σίγουρα έχουμε ανάγκη την ποιοτική ενίσχυση, όσον αφορά μεσοεπιθετικά και ανασταλτικά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθειά τους, περιμένω όμως και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ακόμη και τώρα ακολουθούμε τον ρυθμό του αντιπάλου και δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα χρειαστεί και υπομονή για να αφομοιωθεί η νέα φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε», είπε ο Γιοβάνοβιτς.

Να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό φουλάρουν για την απόκτηση ενός στόπερ αλλά και ενός φορ. Σε αυτές τις θέσεις πέφτει το μεγαλύτερο βάρος και εκεί έχουν εντοπιστεί τα μεγαλύτερα κενά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις και για αυτές τις δύο υποθέσεις, εντός της εβδομάδας που διανύουμε.