Θα είναι διαφορετικοί Ολυμπιακοί Αγώνες και αν κρίνω από τη διαδικασία στο Ευρωπαϊκό σίγουρα είναι περίεργο. Χάνει τον αυθορμητισμό που έχουν αυτοί οι αγώνες και αυτό είναι άσχημο. Αλλα εδώ υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νομίζω ότι έχω δει ταινία φαντασίας και λέω: «Σοβαρά τώρα το ζούμε αυτό, άρα είμαστε έτοιμοι για όλα» λέει για τους Ολυμπιακούς με αυστηρό πρωτόκολλο που ελπίζει να μην του απαγορεύσει να πάει να δει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφανο

Τσιτσιπά!

«Ο Γιάννης είναι από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο ΝΒΑ και ακόμα είναι νεαρός. Είναι απίστευτο ότι μέσα από τόσες δυσκολίες πίστεψε στο όνειρό του και έκανε όλα αυτά τα πράγματα πραγματικότητα. Χαίρομαι για αυτόν και τον σέβομαι απεριόριστα. Θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα, γιατί ξέρω τον αδελφό του τον Θανάση.

Να είναι πάντα υγιής και να μας κάνει περήφανους.

Οσο για τον Στέφανο, επίσης τεράστια αθλητική και έντονη προσωπικότητα. Είναι ακόμα νεαρός και έχει να μας δώσει πολλές χαρές. Θεωρώ ότι θα είναι μόνιμο νούμερο 1 όταν λογικά ηλιακά φτάσει στην κορύφωση της ωριμότητάς του.

Ξέρετε εμένα ο κόσμος και μέσω των media ασχολήθηκε μαζί μου όταν πλέον ήμουν στην κορυφή και εκεί με γνώρισε. Ενώ τα άλλα δύο παιδιά που είναι σε πιο δημοφιλή αθλήματα τα είδε από την πρώτη στιγμή και πολλοί λένε μα καλά πότε θα πάρουν ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ και ένα γκραν σλάμ. Ας έχουμε υπομονή. Τους σέβομαι και τους δύο είναι κορυφαίοι και εύχομαι να είναι εκεί και μακάρι να μπορέσω να τους δω από κοντά».  

Ηταν έτοιμος να εγκαταλείψει

«Γυρίζοντας από το αεροδρόμιο από την 6η θέση στο Παγκόσμιο της Κίνας το 2014 είχα πει ήδη στη Βασιλική που είμαστε μαζί ότι σκέφτομαι να εγκαταλείψω γιατί δεν έχει νόημα. Ηθελα να δουλέψω γιατί στα 30 μου ήθελα οικογένεια με παιδιά, ήμουν συνειδητοποιημένος σε αυτό. Τότε χτύπησε το κινητό μου, στο ταξί, και μου  είπαν θέλει να σε αναλάβει η Stoiximan. Και μάλιστα ζήτησα αν ήταν δυνατόν να μου δώσουν κάτι άμεσα γιατί σχεδόν δεν είχαμε να φάμε!

Αλλαξε η ζωή μου και τους ευχαριστώ για την κοινή πορεία μας που αποδείχθηκε ένα κερδισμένο στοίχημα».