Στην επέκταση του δικτύου των καταστημάτων προχωρά η εταιρεία ενέργειας Ηρων.

Οπως ανακοίνωσε άνοιξε άλλα τρία νέα σημεία λιανικής πώλησης ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε τρεις κομβικής σημασίας πόλεις: τον Πειραιά, την Πάτρα και τον Βόλο.

Στα 13 πλέον συνολικά σημεία εξυπηρέτησης, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία για το σπίτι και την επιχείρηση, καθώς και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της προς την ενεργειακή ανεξαρτησία με σταθερό άξονα την πράσινη ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο όμιλος Ηρων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. «Η επέκταση του δικτύου του σε όλη την Ελλάδα παρά την πανδημία, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στο όραμα για άμεση και διαφανή εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα», τονίζει χαρακτηριστικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ηρων βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κοινού τόσο στα νέα όσο και στα υφιστάμενα καταστήματα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να ικανοποιήσει τους νέους και υφιστάμενους πελάτες που επιθυμούν δια ζώσης εξυπηρέτηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από