Ο ΣΥΡΙΖΑ σωστά έχει πάρει αποστάσεις από τον λαϊκισμό των κραυγών, αποφάνθηκε ο Νίκος Βούτσης. Κατανοώ την ανάγκη να διαχωρίσει τη θέση του από τους συντρόφους που κατηγορούν εμμέσως το Μαξίμου για μαστροπεία ανηλίκων ή από τους άλλους που δεν τρομοκρατήθηκαν ποτέ από τη 17Ν. Αλλά όλοι ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν. Αρα, κανείς στο κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η απόσταση προσδίδει γοητεία στη θέα.  

Συντονισμός

«Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτής, Τόνια Αντωνίου», διάβασα σε κιναλίτικη ανακοίνωση, «αναλαμβάνει τον πανελλαδικό συντονισμό της αξιοποίησης στελεχών του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Νομαρχιακές Επιτροπές». Απανταχού ενδιαφερόμενοι παρακαλώ ξεσκονίστε τις πασοκικές περγαμηνές σας, η αρχισκάουτερ θα σας παρακολουθεί.  

Πλάκες  

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μαζί με τέσσερις ακόμη προ πολλού πρώην από τα χρόνια του νεοκαραμανλισμού - τους Aρη Σπηλιωτόπουλο, Σάββα Τσιτουρίδη, Χρήστο Ζώη και Κρινιώ Κανελλοπούλου - παρενέβησαν με κοινή δήλωση για να επικρίνουν την κυβέρνηση επειδή «η διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας έχει αποτύχει δραματικά». Στο μυαλό των συριζαίων αυτό σημαίνει ότι οι τεκτονικές πλάκες της Δεξιάς έχουν αρχίσει ξεκάθαρα να κουνιούνται. Σε όλων των άλλων πάλι...

Ενσταση

Δεν παρανόμησε αλλά αποδέχεται το πρόστιμο, ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Facebook ο Μίλτος Χρυσομάλλης, οπότε δεν θα προβεί σε ένσταση για τα 300 ευρώ. Θα συνιστούσα πάντως στο κοινοβουλευτικό μαστίγιο της ΝΔ να ξαναρχίσουν τα σεμινάρια επικοινωνίας στους βουλευτές του κόμματος. Γιατί ο εθνοπατέρας Μεσσηνίας σε λίγο θα μας ζητήσει να τον ευχαριστήσουμε κιόλας για τη μεγαθυμία που δείχνει απέναντι στο κράτος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από