Η έλλειψη επιθετικού πλουραλισμού και η αναποτελεσματικότητα είναι ένα από τα θέματα που καλείται να διορθώσει στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι.

Υστερα, άλλωστε, από εννιά αγώνες έχουν χριστεί σκόρερ μόνο τρεις παίκτες: οι Καρλίτος (4), Φεντερίκο Μακέντα (2) και Τάσος Χατζηγιοβάνης (1). Μάλιστα, ο έλληνας winger πέτυχε το μοναδικό γκολ του με εκτέλεση πέναλτι, οπότε σε κανονική ροή αγώνα το Τριφύλλι έχει κουνήσει πλεκτό μόνο με τα δύο σέντερ φορ του.

Και το επιθετικό πρόβλημα επιτείνεται αν συνυπολογιστεί ότι οι Πράσινοι σημειώνουν ένα γκολ ανά 11 τελικές προσπάθειες. Εξού και η πενιχρή παραγωγικότητα (επτά  τέρματα) με λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Ακόμη και στις εκτελέσεις πέναλτι το ποσοστό ευστοχίας είναι μόλις 33,3%, καθώς έχασαν από ένα οι Καρλίτος και Μακέντα. Ο Ισπανός, παρεμπιπτόντως, είναι μακράν ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες επιχειρώντας 25 έως τώρα έναντι εννιά των Μακέντα και Χατζηγιοβάνη.

Θα παρουσιάζει άραγε μεγαλύτερη πολυφωνία ο Παναθηναϊκός στο προσεχές εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (29/11, 15:00);