Hyundai Kona: Φρεσκάρισμα στο ηλεκτρικό

Το ηλεκτρικό Hyundai Kona λανσαρίστηκε το 2018. Μετά από δύο χρόνια, η κορεάτικη φίρμα προχωρά στην ανανέωση της ηλεκτρικής του έκδοσης, με ένα φρεσκάρισμα τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του. Συνολικά, το Kona Electric έχει πουλήσει περισσότερες από 120.000 μονάδες, με ατού τη μεγάλη του αυτονομία – πάνω από 400 χλμ. και την τεχνολογική του υπεροχή. Η πιο ισχυρή έκδοση με την μπαταρία των 64 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 204 ίππων προσφέρει αυτονομία 484 χιλιόμετρων.

Από 18.000 ευρώ το νέο Opel Mokka

H Opel προσδιόρισε τις τιμές από τις οποίες θα ξεκινάει στη χώρα μας, το μικρό SUV της, Mokka. Το νέο μοντέλο λανσάρει το νέο σχεδιαστικό… πρόσωπο της φίρμας, που μεταξύ άλλων εξοπλίζεται με το ψηφιακό ταμπλό Pure Panel. Συγκεκριμένα, το νέο Opel Mokka θα κοστίζει από  18.000 ευρώ με τον τρικύλινδρο turbo των 1.200 κυβικών με την ισχύ των 100 ίππων και με το εισαγωγικό επίπεδο εξοπλισμού Edition.

Και ηλεκτρικά τα επαγγελματικά της Renault

Tα νέα, ελαφρά επαγγελματικά Kangoo και Kangoo Van, εκτός από τις εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ, θα προσφέρονται και σε εκδόσεις με ηλεκτροκινητήρα. Στόχος, η διάθεση μοντέλων με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα και στα οχήματα μεταφοράς προϊόντων. Πιθανό, κάτω από το καπό των επανασχεδιασμένων μοντέλων, να υπάρχει ένας αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας, ισχύος 135 ίππων σε εκδόσεις δύο μπαταριών με αυτονομία πάνω από 300 χιλιόμετρα!

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Nissan Qashqai

Κομμάτι – κομμάτι φανερώνει στο Διαδίκτυο η Nissan το επιτυχημένο της εμπορικά Qasqhai, στη νέα του γενιά που θα το δούμε να κυκλοφορεί το 2021. Το νέο Qashqai είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο γνώριμος κινητήρας 1.3 λτ. βενζίνης με ήπια υβριδική τεχνολογία και σε δύο εκδόσεις ισχύος, καθώς και το υβριδικό e-POWER με ηλεκτροκινητήρα.