Ουδέν κρυπτόν υπό τον Αλέξη Κούγια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ προέβη σε δημόσια τοποθέτηση υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να απέχουν από την εκδίκαση της προσφυγής Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ Διονυσία Μπιτζούνη και το μέλος Ιωάννα Μαργέλλου – Μπουλταδάκη, λόγω προσωπικής σχέσης με τη δικηγόρο των Ακριτών Ελλη Ρίζου (η οποία παρεμπιπτόντως εκπροσωπεί νομικά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη).

«Τελικώς και η κα Ρίζου έγινε ξαφνικά δικηγόρος της Ξάνθης και η κα πρόεδρος του Διαιτητικού κα Μπιτζούνη και το μέλος κα Μαργέλλου παρέμειναν στη θέση τους και δεν δήλωσαν αποχή, όπως κατά την κρίση μου έπρεπε να κάνουν λόγω προσωπικής σχέσεώς τους με την κα Ρίζου και περιμένω με την αγωνία του νομικού, που θέλει να είναι όλα καθαρά στα δικαστήρια, για το ποια θα είναι η απόφαση. Ελπίζω η κα Μπιτζούνη και η κα Μαργέλου να σκέφτηκαν ότι άλλο είναι οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις και στο τέλος να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση» ανέφερε ο Κούγιας.

Σημειωτέον Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης προσέφυγαν στο Διαιτητικό ζητώντας ακύρωση του μεταξύ τους μπαράζ και συμμετοχή αμφότερων στη Σούπερ Λίγκα. 1. Κάτι όμως που προϋποθέτει καταπάτηση της προκήρυξης και θα επιφέρει πρωτόγνωρο πρωτάθλημα 15 ομάδων.