• Με 24 κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας εξοπλίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ παράλληλα ενισχύει το εξειδικευμένο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του ΑΠΘ με σύστημα ταχείας εκτέλεσης PCR και διαγνωστικά τεστ, στο πλαίσιο της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι σχετικές αποφάσεις εγκρίθηκαν χθες από την αρμόδια οικονομική επιτροπή.
  • Τη δυνατότητα στους πολίτες όλης της χώρας να εκδίδουν ηλεκτρονικά, απλά και γρήγορα, χωρίς να επισκέπτονται τους γκισέδες των δημοτικών καταστημάτων, τα δέκα πιο δημοφιλή πιστοποιητικά δίνει η πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για δωρεάν παροχή σε κάθε δήμο της χώρας της ψηφιακής του πλατφόρμας.
  • Σήμερα και αύριο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι συνεχίζονται οι εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά στα τηλέφωνα 210-4615.337, 210-4633.489 και 210-4006.658.
  • Περί τις 5.000 μάσκες ατομικής προστασίας, που έραψαν εθελοντικά οι γυναίκες που συμμετέχουν στο Δημιουργικό Εργαστήριο Ραπτικής Περιστερίου, θα δωρίσει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας η δημοτική Αρχή της πόλης κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.
  • Στο πλαίσι0 της συνεργασίας της με την ΕΛ.ΑΣ., η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 3.000 ελέγχους για παραβάσεις των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και έχει βεβαιώσει 50 παραβάσεις, σύμφωνα μα σχετικό δελτίο Τύπου.
  • Στη δωρεάν διανομή 200 tablets σε μαθητές που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, προχώρησε ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφορικής Active.
  • Περισσότερους από 190 τόνους τροφίμων δέχτηκε από τα τέλη Φεβρουαρίου η Τράπεζα Τροφίμων, ενισχύοντας περισσότερα από 150 ιδρύματα, φορείς και συσσίτια, όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα.
  • Τις ανάγκες σε γαλακτοκομικά των 550 παιδιών που διαμένουν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά Χωριά SOS καλύπτει η εταιρεία ΔΕΛΤΑ. Παράλληλα, στηρίζει με τα προϊόντα της τους 150 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών και συνεχίζει τη προσφορά της προς την Αποστολή.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ