H Πόλη του Φωτός ήταν αυτές τις ημέρες γεμάτη από ωραίους, καλοντυμένους ανθρώπους οι οποίοι κυκλοφορούσαν παντού. Σε εστιατόρια, μπαρ, καφέ, στις exclusive boutiques και τα μεγάλα κοσμηματοπωλεία, όπως εκείνο του Harry Winston στην Avenue Montaigne, δίπλα στο ξενοδοχείο «Plaza Athénée» το οποίο φιλοξενεί πολλούς Ελληνες. Η γαλλική κουζίνα παραμένει μοναδική αν και είναι πάντα λίγο «βαριά». Ιδιαίτερα τα κρεατικά με τις σάλτσες ροζ πιπεριού, μουστάρδας και βατόμουρου. Υπάρχουν φορές που ένα τραπέζι για φίλους στην Αθήνα, οι γαστρονομικές προτάσεις πάνω στα κρυστάλλινα πιάτα, μπορούν να συναγωνιστούν επάξια τις επιλογές της γαλλικής κουζίνας. Ενα τέτοιου είδους δείπνο ήταν αυτό που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Στασινόπουλος στο δημοφιλές «Athénée» στη Βουκουρεστίου. Οι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό και εφοπλιστικό κόσμο, απόλαυσαν τα εκλεκτά προϊόντα της Greek Luxury Products με γαρίδες μαριναρισμένες σε φρέσκο Yuzu, τυρί Brillant Savarin, Wagyn Beef κ.ά. Το δείπνο επιμελήθηκε ο σεφ Νίκος Σκλήρας ενώ συνοδευόταν από σπάνια κρασιά…