Λένε πως ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, αλλά ενίοτε αυτό συμβαίνει και με το θύμα!

Χθες τα ξημερώματα οι Μπακς ξαναγύρισαν στη Scotiabank Arena του Τορόντο, όπου στις 25 του περασμένου Μαΐου είχαν ηττηθεί από τους Ράπτορς με 100-94 στον έκτο τελικό της Ανατολής, όμως έτερον εκάτερον: αυτή τη φορά επιβλήθηκαν με 108-97, πέτυχαν πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη φορά το ορόσημο των 50 νικών και επιφυλάσσονται διά τα περαιτέρω…

«Το είχα στο μυαλό, δεν μπορούσε να φύγει από τη σκέψη μου εκείνο το ματς» σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από την αστοχία του (3/10 δ., 2/4 τρ., 7/8 β.) και «έγραψε» 19 πόντους, 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 τάπες. Δεν επηρεάστηκε ούτε από τα.. καραγκιοζιλίκια του (φανατικού οπαδού) των πρωταθλητών και διάσημου ράπερ Drake, ο οποίος φόρεσε ζώνες των πρωταθλητών της επαγγελματικής πάλης (WWE) για να τρολάρει τη ρουτίνα των Μπακς στα αποδυτήρια.

«Δεν το πρόσεξα, αλλά μου το είπε ο Ντόνι Ντι Βιτσέντζο μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια» σχολίασε ο έλληνας σούπερ σταρ.  «Την ώρα του αγώνα «κλειδώνω» και δεν προσέχω τίποτε άλλο. Είναι καλό αυτό που έκανε ο Drake, διότι αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται για εμένα. Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι γι’ αυτόν, αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι να παίξω και να νικήσω».