Στην πρόσληψη συνολικά 26 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, προχωρά η αστική εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών. Ειδικότερα, θα προσληφθούν, έξι νοσηλευτές, δύο ψυχολόγοι, δύο εργοθεραπευτές, δύο λογοθεραπευτές, δύο υπάλληλοι κοινωνικής εργασίας, 10 υπάλληλοι γενικών καθηκόντων, ένας διοικητικός υπάλληλος και ένας παιδοψυχίατρος.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται, αλλά και βιογραφικό σημείωμα.

Για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων και των κριτηρίων αξιολόγησης οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά:

n Αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (για τους έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ).

n Ταυτότητα ομογενούς (για τους έλληνες ομογενείς).

n Αδεια διαμονής σε ισχύ (για τους αλλοδαπούς τρίτων χωρών).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν ή να την αποστείλουν με κούριερ, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.30 π.μ. – 3.30 μ.μ., στη διεύθυνση: ΑΜΚΕ ΕΨΥΜΕ, Μάρκου Μπότσαρη 33, Δραπετσώνα, TK 18648.

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που παραλήφθηκε ο φάκελος αποστολής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 25η Φεβρουαρίου.

Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης.