Ο Τζενάρο Γκατούζο κινδυνεύει με απόλυση μόλις 35 ημέρες μετά την άφιξή του στη Νάπολι! Η ήττα από τη Φιορεντίνα στο Σαν Πάολο (2-0) ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία ματς με τον Γκατούζο στον πάγκο.

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Εουρέλιο ντε Λαουρέντις, βλέπει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ωστόσο φοβάται πως διώχνοντας τον Γκατούζο θα είναι μια δημόσια παραδοχή του λάθους του σε ό,τι αφορά τη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, θα υποχρεωθεί όμως να το κάνει αν η Νάπολι δεν τα καταφέρει στα επόμενα δύο παιχνίδια, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολα. Αύριο οι Περτενοπέι αντιμετωπίζουν τη Λάτσιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ενώ ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Γιουβέντους. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα κριθεί το μέλλον του Γκατούζο.

«Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας και την πόλη. Ηταν μια άσχημη εμφάνιση, ήμασταν αδιάφοροι και πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας και να αναζητήσουμε λύσεις» είπε ο τεχνικός της Νάπολι. «Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Αισθανόμουν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ομως, τελικά φαινόταν σαν να συναντηθήκαμε το πρωί για να πάμε στο γήπεδο. Η ομάδα δεν είχε ψυχή». Η Νάπολι ηττήθηκε σε τρία συνεχόμενα ματς για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2012.   

Κιέζα και Βλάοβιτς πέτυχαν τα γκολ της Φιορεντίνα η οποία είναι αήττητη από την ημέρα που έχει στον πάγκο τον Γκιουζέπε Ιακίνι.